Vysoká porážka s Ústím

Klokanům se druhý zápas nevyvedl a svému soupeři podlehli.

Vysoká porážka s Ústím

Proti Ústí nad Labem se fanouškům představil Marhún. Levý kraj obranné řady zaujal Schumacher.

A hned v úvodu šli hosté do vedení. Na přesný centr si naskočil Richter a přesnou hlavičkou zařídil vedení svého celku. Po chvilce se objetí tvrdého zákroku Miskoviče stal Dostál a musel nuceně střídat. V brance se řádně zapotil Fryšták. Brankář Bohemians vychytal samostatný únik. Následně vyrazil střelu mířící do šibenice.

Bohemians Peaha 1905 - FK Ústí nad Labem
Bohemians Peaha 1905 - FK Ústí nad Labem
Po půlhodině hry hosté navýšili náskok, když se Matějka střelou za šestnáctkou trefil na zadní tyč. A po šesti minutách se Miskovič řítil sám na Fryštáka, kterého přehodil a přidal třetí branku. Vedením o tři góly hostujícího celku i první poločas skončil.

Ani druhá půle nezačala pro Klokany dobře. Do sítě dorazil míč Prošek, ale asistent hlavního rozhodčího zastavil jeho radost zdviženým praporkem. Na opačné straně se předvedl přízemní střelou Levin, ale gólman Plachý konečky prstů míč vyrazil. Ze strany se pak hnal na branku Záviška, ovšem i tentokrát Plachý zvládl ránu vyrazit. Záhy přišla čtvrtá branka hostů, když Richter umístil zpětnou přihrávku k pravé tyči Fryštákovy branky. Upravit výsledek mohl Koubek. Mladý útočník se položil do centru, ale Plachý se předvedl parádním zákrokem a jeho hlavičku zneškodnil. V závěru alespoň porážku snížil svým gólem Koubek.

Bohemce se tak odpolední utkání nevyvedlo. V úterý ji čeká další přípravné utkání. Tentokrát proti Slovanu Bratislava.