Příprava pokračuje se slovenským mistrem

Bohemians se utkají se Slovanem Bratislava.

Příprava pokračuje se slovenským mistrem

Ke třetímu přípravnému utkání vyjedou Klokani až za hranice se slovenským sousedem. Soupeřem svěřenců trenéra Martina Haška bude Slovan Bratislava, tedy aktuální mistr Slovenska. Během letní přestávky už Bratislavu čeká čtvrtý přípravný duel. Po úvodním vítězství nad Komárnem (3:0) se Slovan měří s týmy z tuzemska. Nejprve remizoval se Slováckem (1:1), ale v sobotu porazil ostravský Baník (3:2). Po úterním utkání s Bohemians je čeká v rámci souboje o Pohár Ferdinanda Gaučíka ještě pražská Slavia.

Pozici brankářské jedničky má pevně ve své moci mladý Dominik Greif. Základním stavebním kamenem defenzivy je Kenan Bajrič, který v loňském ročníku chyběl pouze v jediném duelu. Stejně je na tom i záložník Dejan Dražič. Marocko-španělský záložník Kadfi o sobě dal vědět dvanácti přesnými trefami a patnácti asistencemi. Absolutně nejlepším střelcem týmu se stal v minulé sezoně s děvetadvaceti góly Šporar.

Zápas Bohemians proti Slovanu Bratislava se hraje v úterý na stadionu Pasienky. Výkop je v 16:00. Odkaz na přímý přenos zveřejníme během dne na sociálních sítích. Pokud se chystáte vyrazit za Klokany přímo na Slovensko, tak z Prahy odjíždí vlak EC 277 Metropolitan v 9:50. Do Bratislavy dorazí ve 13:50. Pěšky vyjde cesta na necelou hodinku. Městskou dopravou se na Pasienky dostanete za pár minut linkami 74 (na stanici Bajkalská), 61 (na stanici Sabinovská) a 2 (na stanici Polus City Center). Zpět do Prahy vyjede vlak EC 270 Metropolitan ve 20:10 a do hlavního města dorazí v 0:11. O nejdůležitějších momentech z utkání budeme informovat na sociálních sítích. Zápas poté shrneme v reportáži.