Bohemians vstupují do světa esportu

Bohemians rozšíří své působení i na virtuální trávníky.

Bohemians vstupují do světa esportu

Bohemians dnes spustili esportový projekt se zaměřením na konzolovou verzi hry FIFA 19, a to pro Playstation 4. Bohemians Praha 1905 na projektu spolupracují se spoločností RE-LOAD s.r.o., Topgaming s.r.o. (Dark Tigers) a herní organizací MSG esports. Do esportové FIFA sekce Bohemians angažovali hned trojici hráčů. 

Bohemians jednali o vstupu do esportu několik měsíců, a spolupráci se rozhodli zahájit s příchodem nové sezony i přesto, že ta esportová začíná až koncem září s příchodem nového ročníku hry FIFA. 

„Jsme nesmírně šťastní, že v řadách našich fanoušků máme tak výrazné osobnosti československého esportu. Uvědomujeme si, že prostřednictvím esportové sekce FIFA 19 můžeme oslovit celou řadu našich příznivců, případně získat nové fanoušky a ještě více je propojit s reálným fotbalem a naším klubem,“ řekl ředitel klubu Bohemians Praha 1905 Darek Jakubowicz 

V rámci spolupráce s herním klubem RE-LOAD a gamingovými organizacemi Dark Tigers, MSG esports, budou esports Bohemians Praha 1905 reprezentovat tito hráči: 


JAKUB VALVODA pod přezdívkou „VALVI“ 

MARTIN ŠTĚPÁN pod přezdívkou „CASTER“ 

RADEK ROZSÍVAČ pod přezdívkou „ROZSI“ 


AKTIVITY 

V rámci spolupráce esports Bohemians Praha 1905 a hráčů hry FIFA nezůstaneme pouze při reprezentaci v turnajích. Určitě se budeme snažit propojit reálný fotbal s tím virtuálním i ve společných aktivitách, o kterých vás budeme vždy v dostatečném předstihu informovat na našich sociálních sítích esports Bohemians Praha 1905.

Facebook: https://www.facebook.com/Bohemiansesports/ Instagram: 

https://www.instagram.com/bohemians_esports/ 


O HRÁČÍCH 

#10 JAKUB VALVODA: Jakub se ve světě českého esportu pohybuje více než 10 let a vystupuje pod přezdívkou „VALVI“. Jakub je najstarším členem našeho týmu a jako hráč s nejbohatšími zkušenostmi bude mít za úkol pomáhat mladším hráčům vyrovnat se s některými aspekty hry jako je příprava a tréma na finálových eventech. Jakub je zároveň i kapitánem FIFA sekce. 

Valvi za 10 let získal nesmírné množství titulů v různých turnajích. Za poslední dvě sezony si vysloužil další přezdívku "věčně druhý". 

#8 MARTIN ŠTĚPÁN: Martin je jedním z mladších hráčů na české scéně, přesto se v minulém ročníku zviditelnil díky vítězství v projektu JRC FIFA Academy pro nové a mladé hráče. Díky tomuto projektu, má zkušenosti i z jednoho z největších esportových eventů u nás FORGAMES. Na turnajích ho naleznete pod přezdívkou "CASTER". 

Martin je mladou puškou a esports Bohemians Praha 1905 do něj vkládá velké naděje 

#77 RADEK ROZSÍVAČ: Radek je hráčem který se svými výkony jednoznačně řadí mezi ty, od kterých se budou očekávat vítězství a přední umístění v turnajích. Radek vystupuje pod přezdívkou "Rozsi" 

Radek má za sebou už angažmá v slovenském AS Trenčín a je úřadujícím mistrem České republiky v 2v2 formátu.