Ani dva góly Keity body nepřinesly

Bohemians slibný obrat nedotáhli a z Příbrami jedou s prázdnou.

Ani dva góly Keity body nepřinesly

Na Litavce se jako první v ofenzivě ukázali Klokani. Podaný poslal před branku prudký centr, který doputoval k Vodhánělovi. Šikovný křídelník ještě nabízel míč Hronkovi, ale ten se nacházel v ofsajdovém postavení.

Po deseti minutách zahrával standardní situaci Zeman, který našel ve vápně Kodra, jehož hlavička skončila až v síti a domácí vedli.

1.FK Příbram - Bohemians Praha 1905
1.FK Příbram - Bohemians Praha 1905
Bohemka se rázem dala do útočení. Podaný vracel hlavou před branku centr od rohového praporku, ale domácí se ubránili. O pár minut později se hezky proháčkoval do šestnáctky Vodháněl, jenže jeho prudkou ránu na bližší tyč Boháč skvělým zákrokem vyrazil. Po půlhodině hry se osmělila i Příbram. Opět ze standardní situace centroval Zeman, tentokrát hlavičkoval Tregler a branku minul.

Pěkný průnik středem hřiště předvedl Vodháněl, když prošel přes několik protihráčů. Vyměnil si míč s Vaníčkem a odcentroval před branku, kde se míč dostal k Bartkovi. Střelu pravého halfbeka zablokoval na rohový kop blokující obránce. Na opačné straně zkusil štěstí ze střední vzdálenosti Polidar, ale pozorný Valeš míč v poklidu chytil. Klokani ještě v závěru první půle zahrávali standardní situaci. První centr domácí defenziva odvrátila. Napodruhé už Vodhánělova nabídka prolétla kolem tyče, když před Hůlkou hlídal prostor Tregler.

Po příchodu z kabin se na hřišti udála pozoruhodná situace. Alvirova rána se odrazila od ruky Hůlky. Rozhodčí už téměř pískal pokutový kop pro domácí, kdežto zčistajasna přiběhl k míči Škoda a dorazil ho do branky. Hlavní arbitr změnil své rozhodnutí, ponechal výhodu a gól uznal.

Uběhlo pár minut a Klokani předvedli parádní akci. Krásný pas Jindřiška si do běhu převzal Podaný, přihrál pod sebe na Vodháněla, kterého fantasticky vychytal Boháč. K míči se ovšem dostal Keita a premiérovým gólem v dresu Klokanů snížil.

1.FK Příbram - Bohemians Praha 1905
1.FK Příbram - Bohemians Praha 1905
Bohemians nadále útočili. Vacek si šikovně míč zasekl za hranicí šestnáctky, jenže střílel slabě do rukou gólmana Boháče. Na opačné straně přestřelil branku po přihrávce z levé strany Alvir. Po faulu za hranicí šestnáctky měli Klokani k dispozici přímý kop. K exekuci se postavil Podaný, ale Boháč se proti jeho střele vytáhl a vyrazil ji.

Klokany to nemuselo mrzet dlouho. Dvacet minut před koncem Bartek prostrčil míč na Závišku, který přihrál pod sebe a Keita svým druhým gólem v zápase vyrovnal.

Bohemians se nadechovali k obratu, ale deset minut před koncem po centru Rezka tečoval míč Voltr a vrátil Příbrami vedení. Klokani tak bohužel nadějný obrat nedotáhli.