Vyzkoušejte si FORTUNA:STŘELNICI

Naproti Ďolíčku se v sobotu od 17:30 otevře FORTUNA:STŘELNICE.

Vyzkoušejte si FORTUNA:STŘELNICI

Všichni Klokani se jistě těší na sobotní šlágr FORTUNA:LIGY, kdy ve 4. kole v Ďolíčku od 19:30 Bohemians vyzvou Viktorii Plzeň. Už o dvě hodiny dříve, v 17:30, se můžete naladit na ligový šlágr fotbalovou FORTUNA:STŘELNICÍ, která vyroste naproti Ďolíčku v prostorách bývalé tržnice.

Jak fotbalová střelnice vypadá? Fanoušci se po týmech snaží vstřelit co nejvíce gólů za jednu minutu. Není to ale tak jednoduché. Míč si navzájem nadhazují o trampolínu a střelec jej musí trefit z voleje. V cestě navíc stojí i brankář.

Na předzápasové střelnici bude také rozdáno 200 piv zdarma pro příchozí zájemce!

Sestav si tým o 2 až 10 hráčích. Hraj o sázenky, vstupenky či poukázky do fanshopu. Abys mohl vyhrát, musí ti být 18 a více let.

Pro sobotní utkání si FORTUNA navíc připravila Jackpot! Vítězný tým předzápasové střelnice dostane ještě jednu šanci zazářit - a to přímo v poločase ligového utkání Bohemians - Plzeň. Pokud se při jediném ostrém pokusu podaří vítěznému celku přestřílet fotbalisty áčka Bohemky, kteří společně s Vladimírem Hruškou nastříleli 8 branek, zajistí vítězný tým Jackpot pro celý sektor, v němž při utkání sedí. Jackpot obnáší náramky Bohemians, originální dresy Bohemians či možnost večeře s klubovými legendami.

Hlavním partnerem sobotního utkání je Ottova tiskárna.

Bohemka TV