Famózní obrat přinesl skvělé vítězství

Klokani v infarktovém závěru vstřelili vítězný gól.

Famózní obrat přinesl skvělé vítězství

V základní sestavě proti Olomouci vyběhl i obránce Krch. Mezi tři tyče se pak postavil Fryšták. První velkou šanci měla Bohemka. Dlouhý aut Podaného propadl na zadní tyč k Hůlkovi, který z malého vápna přestřelil branku hostů.

Bohemians Praha 1905 - SK Sigma Olomouc
Bohemians Praha 1905 - SK Sigma Olomouc
Ačkoliv byli Klokani aktivnější, tak brankář Reichl v brance moc práce neměl. Rána z čistého nebe přišla pár minut před poločasem, Falta se prosmýkl do šestnáctky, jeho oblouček Fryšták jen lehce tečoval a míči v cestě do sítě nezabránil ani Pokorný.

Klokani z rohového kopu branku bohužel ohrozit nedokázali a do kabin šli s jednobrankovým mankem.

Uběhlo deset minut druhého poločasu a rozhodčí Lerch nařídil i po zhlédnutí videa pokutový kop pro Olomouc. Exekuce se ujal Plšek a střelou pod břevno navýšil vedení svého týmu.

Vzápětí ale měla Bohemka výhodu přímého kopu kousek za šestnáctkou. Podaný si postavil míč a parádní střelou snížil.

Bohemians Praha 1905 - SK Sigma Olomouc
Bohemians Praha 1905 - SK Sigma Olomouc
Bohemka zvýšila na obrátkách, když uvnitř vápna hostů pálil Vodháněl, jenže Reichl si s jeho prudkou střelou nadvakrát poradil. Fantastickou práci pak odvedl Krch, který téměř ze ztraceného míče získal rohový kop. Jindřišek krásným centrem našel Hůlku a stoper Klokanů hlavičkou o zem vyrovnal stav zápasu.

V nastavení Klokani pořádně zmáčkli svého soupeře. Díky velkému tlaku se dostal do šestnáctky osamocený Bartek a vstřelil vítězný gól. Bohemka tak převedla famózní obrat a porazila Sigmu Olomouc.