Hradec rozhodl v závěru o svém vítězství

Rezerva Klokanů v prvním domácím utkání neuspěla.

Hradec rozhodl v závěru o svém vítězství

Rezerva vyběhla v Uhříněvsi proti B týmu Hradce Králové i s hráči z A týmu. V základní sestavě nastoupili Köstl, Vondra, Rada a Schumacher. V první šanci se objevili hosté, jenže Kouba si na brankové čáře se střelou poradil. Na opačné straně si naváděl v šestnáctce míč Schumacher, ovšem jeho pokus lapil gólman Mach.

Uběhla úvodní čtvrthodina, když si Osmančík naváděl za hranicí vápna míč na střelu a krásnou střelou na zadní tyč poslal Bohemku do vedení.

V další šanci se objevil Vrána, ale střílel těsně vedle tyče. Po obléhání branky Hradce si míč na střelu uvnitř vápna připravil Köstl, avšak jeho technickou střelu na zadní tyč hostující brankář skvělým zákrokem vyrazil.

Bohemians Praha 1905 B - FC Hradec Králové B
Bohemians Praha 1905 B - FC Hradec Králové B
 Chvilku před poločasem vedl rychlý protiútok Schumacher. Německý obránce ještě připravil míč před prázdnou branku Vránovi, který vstřelil branku, ale bohužel už z ofsajdového postavení. Bohemka šla tedy do kabin "jen" s jednobrankovým náskokem.

Druhý poločas začal šancí Hradce, ale Kouba svůj tým skvělým zákrokem podržel a nepustil míč za svá záda. Slovo si vzali zpět Klokani. Vrána skvělým presinkem získal míč na obránci, ovšem jeho přihrávku na Osmančíka dokázal zablokovat na roh Plašil.

Zčistajasna Hradec srovnal, když se střídající Rajnoch prosadil po rohovém kopu.

Bohemians Praha 1905 B - FC Hradec Králové B
Bohemians Praha 1905 B - FC Hradec Králové B
Bohemians si chtěli vzít své vedení zpět, ale dlouho se nedostávali do zakončení. Velkou šanci měl Buneš, který bohužel před brankářem Machem střílel vedle.

Zápas směřoval k remíze, když ovšem Rajnoch povedenou technickou střelou překonal podruhé Koubu, čímž zajistil vedení svého celku. Bohemians tak v prvním domácím utkání třetí ligy nebodovali.