Jindřišek: Chyběl nám moment překvapení

Josef Jindřišek popisuje utkání se Slavií.

Jindřišek: Chyběl nám moment překvapení

Vršovické derby komentuje Josef Jindřišek. Jeho pocity z inkasovaných branek, ale i nedostatků v ofenzivě si přečtěte níže.

Zápas nám utekl během deseti minut druhého poločasu...
Věděli jsme, že na nás budou chtít vlétnout, což se i stalo. Vyloženou šanci si nevytvořili, ale pak šli do vedení po přímém kopu. V tu chvíli se trochu uklidnili. Paradoxně jsme po inkasované brance začali trochu hrát, ale pořád nám chybělo sebevědomí. Čekali jsme na soupeře, až se vrátí. Měli jsme zahrát nějakou rychlou standardní situaci, udělat moment překvapení. Oni se vrátili a pro nás bylo těžké hrát do plné obrany. Slavia je silná a s takovým mužstvem se můžou rovnat se špičkou ligy.

Dva góly padly během pár minut...
Ze standardních situací padly tři góly. Nejprve trefil Hušbauer šibenici, pak dvakrát roh. Hráli jsme v poli o devíti lidech. Bylo to pro nás těžké a špatně se mi to hodnotí. Minule jsme rozhodli takovým způsobem my a otočili zápas. Tentokrát jsme z nich inkasovali. Fotbal se hraje na góly. Slavia dala čtyři a my žádný. Nevím, jestli jsme měli nějakou střelu na bránu. V brance je osmnáctiletý kluk při prvním ligovém startu a my ho vůbec nevyzkoušíme. Pak brankář nemůže ani udělat chybu.

Od začátku jsme nastoupili se čtyřmi obránci.
Hráli jsme tak i dříve. Rozhodli jsme se pro takový systém. Trenér nám určil, jak máme hrát, ale nám se to nedařilo. Měli jsme od začátku napadat a Slavia zaslouženě vyhrála.

Slavia - Bohemians 4:0 (1:0
Slavia - Bohemians 4:0 (1:0
Po druhé brance probíhala diskuze s rozhodčím Rejžkem.
Mě míč přelétl, protože jsem hlídal svého hráče. Fryšty šel ven pro míč, ale najednou někdo ho shodil na zem a balon uklidil do brány hráč na zadní tyči. Musím se podívat na video, ale prý Fryštymu bránil náš hráč, tím pádem branku uznal.