Rezerva vyzve Ústí nad Orlicí

Druhý domácí duel čeká B tým Klokanů.

Rezerva vyzve Ústí nad Orlicí

Z Chlumce nad Cidlinou se Klokani vrátili s prvním vítězstvím. Na výkon s výsledkem budou chtít navázat i v domácím prostředí. V rámci čtvrtého kola do Uhříněvsi přijede Jiskra Ústí nad Orlicí, aktuálně pátý tým soutěže. Ústečtí si hned v prvním kole poradili s rezervou Teplic (3:2), následně prohráli na hřišti Jablonce (4:1), ale tuto ztrátu napravili v domácím prostředí proti Mladé Boleslavi (2:1). Ve středu také Jiskra sehrála v rámci druhého kola MOL Cupu utkání s Českými Budějovicemi. Po gólech Brandnera a Čavoše postoupil dále prvoligový nováček z jihu Čech.

Brankářskou jedničkou je mladý Matěj Jeřábek. Dvěma góly proti Mladé Boleslavi a jedné brance do sítě Teplic se blýskl obránce Jakub Chleboun. Jeho jmenovec a defenzivní kolega Patrik si již připsal také jeden přesný zásah, když skóroval do branky Sklářů. Mladou nadějí je i ještě stále náctiletý Vojtěch Špatenka.

Zápas Bohemians s Ústí nad Orlicí se hraje v neděli od 10:15 v Uhříněvsi. Hlavním rozhodčím bude Václav Ježek. Na čarách mu budou asistovat Marek Pilný se Zdeňkem Arnoštem. Nejdůležitější informace ze zápasu vám zprostředkujeme na sociálních sítích. Držitelé permanentek Premium mají vstup zdarma. Přímý přenos najdete na této adrese.