Vítězství vystřelil Vodháněl

Klokani se doma znovu radují z výhry.

Vítězství vystřelil Vodháněl

Do sestavy proti Liberci se vrátil Lukáš Pokorný. Trest za červenou kartu si odpykal Vacek, který rovněž nechyběl mezi jedenácti vyvolenými. K první střele se dostal hostující Hybš, ovšem branku Klokanů vůbec neohrozil. Šanci měli i Bohemians, ale Hronek trefil bohužel jen boční síť. Centrem do šestnáctky pak Vacek hledal Vodháněla, který se k míči nedostal přes bránícího Mikulu. Hlavní sudí ani po konzultaci s videorozhodčím pokutový kop nenařídil.

Bohemians Praha 1905 - FC Slovan Liberec
Bohemians Praha 1905 - FC Slovan Liberec
Ve tříminutovém nastavení se fanoušci dočkali vzrušení před brankou Liberce. Jindřiškův centr usměrnil na branku hlavou Hůlka. Na malém vápně ještě hlavičkou Krch razantně poslal do sítě, jenže asistent na pomezí mu odmával těsný ofsajd. Do kabin se tedy šlo za bezbrankového stavu.

Druhý poločas začal mnohem lépe. Vodháněl předvedl nádherný průnik do šestnáctky a střelou k bližší tyči poslal Bohemku do vedení.

Po jednom ze soubojů musel mimo hřiště Pokorný, čehož Liberec okamžitě využil. Dlouhý pas Breiteho si zpracoval Malinský, odcentroval do šestnáctky, kde skóroval přesně k tyči Oscar

Bohemians Praha 1905 - FC Slovan Liberec
Bohemians Praha 1905 - FC Slovan Liberec
Bohemka šla za vítězstvím. Do centru Podaného se hlavou položil Ugwu, jenže fantastický zákrok Nguyena zachránil Liberec od druhého inkasovaného gólu.

Tři minuty před koncem přišlo rozuzlení. Ugwu si pohrál s obránci, předložil míč Vodhánělovi, který druhým gólem vrátil Bohemce vedení.

Závěrečné snaze hostů o vyrovnání Bohemians odolali a doma opět zvítězili.