Na začátku týdne hraje rezerva s Libercem

Bohemians budou chtít natáhnout sérii neporazitelnosti.

Na začátku týdne hraje rezerva s Libercem

Rezervu po pěti odehraných kolech čeká další duel v domácím prostředí. Po pondělním poledni změří síly s Libercem. Soupeř se aktuálně nachází o jedinou příčku za svěřenci trenéra Vladimíra Hrušky s šesti body. Do soutěže Liberec vstoupil hubeným vítězstvím ve Velvarech (1:0) a další tři body si připsal doma proti Teplicím (2:1). Slovan ovšem prohrál ve Zbuzanech (0:3) a Jablonci (3:2). Třetí porážka přišla v domácím prostředí s Mladou Boleslaví (1:2).

V kádru najdeme i hráče, kteří figurují na soupisce A týmu. Mezi nimi třeba útočníci Dominik Gembický a Kanghyun Yu. Záložníci Bojan Dordič s Michalem Beranem. Dále pak brankářská jednička Olivier Vliegen. Nejlepšími střelci jsou Kanghyun Yu s Milanem Vrabcem, kteří mají na kontě po třech gólech.

Zápas rezerva Bohemians a Slovanu Liberec se hraje v pondělí v Uhříněvsi od 13:00. Hlavním rozhodčím bude Vít Nedvěd. Na čarách mu budou asistovat Libor Šimeček s Danielem Plzákem. Na sociálních sítích budeme informovat o zásadních momentech zápasu. Veškeré příspěvky najdete pod hashtagem #BOHLIB nebo na našich oficiálních profilech. Přímý přenos sledujte ZDE.