Z Karviné se vracíme s bodem

Ve vyrovnaném utkání se z gólu neradoval ani jeden tým.

Z Karviné se vracíme s bodem

V základní sestavě udělal trenér Hašek jedinou změnu. Na pravé halfbeku nastoupil Havel. V úvodu byli Bohemians aktivnější, ale k zakončení se nedostali. První střelu si po sedmi minutách připsal domácí Ba Loua, ale Fryšták míč lapil v poklidu. Záhy měla Karviná k dispozici standardní situaci, ale Podaný odvrátil centr už před vlastní šestnáctkou. Za Bohemians si připsal zakončení Vodháněl, ale odražený míč napálil mimo tři tyče.

Na další vzruch se čekalo necelých dvacet minut, když tečovaný centr Hronka málem zapadl do branky. Nakonec skončil míč v zámezí a následoval roh Klokanů. Vodhánělův centr zakončil tísněný Keita vedle branky. Chvilku před poločasem si na pravé straně navedl Ba Loua míč na levačku, ovšem Hůlka Petráně nepustil do zakončení a míč balon proletěl do zámezí.

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905
MFK Karviná - Bohemians Praha 1905
Zkraje druhé půle získal na Krivákovi míč Hronek. Posunul ho na šestnáctku Vackovi, ale jeho přihrávku sebral brankář Hrdlička. Na opačné straně se k exekuci přímého kopu postavil Ba Loua, míč ovšem letěl vysoko nad branku. Tentýž hráč střílel i o chvilku později, ale se stejným výsledkem. Dlouho se poté hrálo bez zakončení, což se rozhodl změnit střídající Ugwu. Po přiťuknutí od Vacka branku za hranicí šestnáctky netrefil. Deset minut před koncem střílel z hranice velkého vápna Lingr, ovšem Fryšták balon vyrazil na rohový kop.

Ačkoliv se oba týmy snažily vstřelit gól, tak se jim to nepodařilo a zápas skončil bezbrankovou remízou.