Rezerva míří do Teplic

Klokani budou chtít napravit ztrátu z minulého kola. 

Rezerva míří do Teplic

Rezerva Klokanů se vydá na sever Čech, kde se postaví Teplicím. Ještě o dvě kola zpět neměli Skláři na svém kontě ani bod, což dokázali změnit. Nejprve v penaltovém rozstřelu přetlačili Jablonec (2:2, 4:2 na pokutové kopy). Minulý týden pak utkání s Mladou Boleslaví opět musel rozhodnout až penaltový rozstřel, ovšem v něm tepličtí úspěšní nebyli a připsali si bod. V předchozích zápasech Skláři vyšli bodově naprázdno proti Ústí nad Orlicí (2:3), Slovanem Velvary (1:2), Libercem (1:2) a neuspěli ani v souboji proti Zbuzanům (1:3).

Z kádru Teplic je rozhodně důležité upozornit na útočníka Dominika Šupa, který má na svém kontě dvě branky. Stejný počet přesných zásahů má i ještě stále náctiletý Matěj Radosta.

Zápas Klokanů s Teplicemi se hraje v neděli od 10:30. Utkání se odehraje na hřišti v Dubí. Hlavním rozhodčím bude Michael Kvítek. Asistovat mu budou Vít Šťastný s Michalem Mrkáčkem. O zásadních momentech budeme informovat na sociálních sítích. Duel po jeho skončení shrneme v reportáži. Přímý přenos můžete sledovat ZDE.