Krch: Po pauze byla naše hra odvážnější

Obránce Daniel Krch popisuje utkání se Zlínem.

Krch: Po pauze byla naše hra odvážnější

Remízový duel se Zlínem komentuje Daniel Krch. V rozhovoru mluvil o změně soupeřova rozestavení, rozdílných poločasech a výkonu Milana Havla. 
Odehráli jsme odlišné poločasy...
Byli jsme všichni špatně nastaveni v první půli. Abych to řekl slušně, tak jsme byli připosralí. Měli jsme začít aktivněji, což se dělo až ve druhé půli a více vystupovat. Celkově byla naše hra a presink po přestávce více odvážnější a aktivnější. Zlínu taková hra dělala problém. Získali jsme spoustu míčů a dokázali je u nich na půlce udržet.

Překvapil nás Zlín změnou rozestavení a Fantišem na pravém kraji obrany?
Lehce jsme se dozvídali, že by mohli hrát na čtyři obránce. Pořád jsme nečekali, že by v obraně hrál Fantiš. Není to typický obránce.

Po poločase jsme prohrávali. Uvažovalo se o čtyřobráncovém systému jako proti Olomouci?
V první půli jsme měli spíše problém s tím, že jsme nebyli aktivní v presinku. Z toho důvodu byla naše hra pasivnější. Zlín dal dva góly, ale pomalu ani nevyslal takový počet střel na bránu. Je to i trochu smůla. V závěru měli jeden protiútok, který jsme odvrátili na rohový kop. Chytře to dohrávali. Pak tam byl ještě faul na půlce, který možná ani faulem nebyl. Tím se prozdržovali až do konce a my náš tlak nedokázali proměnit v gól.

Milan Havel po návratu do Ďolíčku vstřelil hned dva góly. Ke třetímu mu scházel necelý metr...
Je to neuvěřitelné. Doufám, že se Milan vyšvihne při každém domácím zápase, bude dávat góly dál a potáhne nás (úsměv). Přece jen hrál Ligu mistrů, takže to musí být někde vidět (smích).