Z Teplic jedeme s prázdnou

Bohemka inkasovala deset minut před koncem a prohrála.

Z Teplic jedeme s prázdnou

Do zápasu v Teplicích naskočili Klokani v rozestavení 3 - 5 - 2. Ve středu zálohy po boku Jindřiška naskočil Rada. Pozici podhrota zaujal Vodháněl, před nímž operoval Ugwu s Keitou.

Hned v úvodní minutě už se mohli Bohemians radovat. Vodháněl našel v šestnáctce Keitu, jenže proti němu vytáhl bravurní zákrok Grigar a šanci zneškodnil. Záhy si první střelu připsali i tepličtí. Konkrétně Řezníček, jehož obstřel nebyl přesný a minul branku Klokanů. Střelecké štěstí poté zkoušel i Žitný, jenže míč letěl mimo tři tyče. Pěknou průnikovou přihrávkou pak postupoval Ugwu po přihrávce Hůlky. Útočník Klokanů hledal volné spoluhráče, ale gólman Grigar nadvakrát míč zvládl získat do své moci.

FK Teplice - Bohemians Praha 1905
FK Teplice - Bohemians Praha 1905
Po dvaceti minutách měl domácí celek k dispozici standardní situaci. Kučerův centr odvrátil Hůlka k Žitnému, jehož rána byla nepřesná. Hru poté režírovali Klokani. Dvě bomby Rady byly zablokovány a Jindřiškovu ránu Grigar zlikvidoval. Teplice se osmělily až těsně před pauzou. Mareš po rohovém kopu míč netrefil čistě a Jakub Mareš pálil vysoko nad branku Fryštáka.

Druhý poločas začali aktivněji Klokani, ovšem střelu si připsali domácí. Marešův centr zakončil nad branku Řezníček. Na opačné straně hřiště měli šanci Bohemians. Ugwu se obtáčel kolem svého strážce, ale prostor branky netrefil. Zelenobílí zahrozili po autovém vhazování Podaného, jenže Pokorného rána letěla nad břevno.

FK Teplice - Bohemians Praha 1905
FK Teplice - Bohemians Praha 1905
Dvacet minut před koncem Kučera vybídl do příležitosti Jakuba Mareše, proti němu vystartoval Fryšták a jeho rána vyrazil na rohový kop. Za Klokany zahrával standardní situaci Rada, našel Krcha, ale stoper Klokanů hlavičkoval nad branku Grigara.

Deset minut před koncem se domácí prosadili. Hyčka našel na zadní tyči volného Jakuba Mareše, který si věděl rady a hlavou poslal domácí do vedení.

Klokani v závěru bohužel nenašli odpověď a ze Stínadel body neodvezli.