Krutý závěr znamenal ztrátu bodů

Bohemians přišli o vítězství v úplném závěru.

Krutý závěr znamenal ztrátu bodů

V základní sestavě rezervy naskočili i Le Giang, Vaníček, Bartek, Bederka, Köstl, Vondra, Záviška a Puškáč. První šanci měli hosté, jenže Daníček střílel mimo branku.

Bohemians Praha 1905 B - FK Jablonec B
Bohemians Praha 1905 B - FK Jablonec B
Na opačné straně udeřili Klokani. Puškáč prodloužil dlouhý míč za sebe na Závišku, který přihrál Osmančíkovi. Mladý ofenzivní univerzál si věděl se situací rady a poslal Klokany do vedení. Druhý zásah přidala Bohemka o několik minut později. Vaníčkovu ránu zpoza šestnáctky vyrazil brankář Richter jen před sebe k instinktivně nabíhajícímu Puškáčovi, který hlavou dorazil míč do sítě.

Hra byla poté vyrovnaná, ale Bohemians ji měli pod kontrolou. Chvilku před poločasem mohli udeřit potřetí. Begič skvěle prošel do šestnáctky a vypálil, ale gólman jeho střelu vyrazil k Osmančíkovi, který ve skluzu odkrytou branku bohužel netrefil.

Do druhého poločasu Klokani vystřídali. Na hřiště se dostal Nečas, Schumacher a Denis Vala. Radoval se ovšem hostující Jablonec. Po nedorozumění ve vápně Klokanů se k míči dostal Daníček a snížil.

Bohemians Praha 1905 B - FK Jablonec B
Bohemians Praha 1905 B - FK Jablonec B
Vrátit Klokanům dvoubrankový náskok chtěl Nečas, který se prosmýkl kolem dua bránících hráčů, ale jeho střela levačkou byla sražena na rohový kop. Pěknou akci předvedli Klokani čtvrt hodiny před koncem. Vrána posunul míč do běhu Schumacherovi, který přihrál zpět pod sebe na Zemana. Proti jeho střele se vytáhl brankář Richter a nadvakrát ji zkrotil. Tentýž hráč Bohemians se dostal do šance vzápětí, když postupoval na branku z levé strany. I v tomto případě jablonecký brankář dokázal balon vyrazit.

Pět minut před koncem si ve vápně Bohemky nejvýše vyskočil na centr Petrovič a vyrovnal stav utkání. O pouhou minutu později pronikl Daníček do šestnáctky a střelou na zadní tyč posunul svůj tým do vedení.

Bohemka bohužel už nenašla odpověď na dva rychlé zásahy Jablonce a nakonec z utkání odcházela bez bodového zisku.