V poháru ve středu do Chlumce

Bohemians čeká třetí kolo MOL Cupu.

V poháru ve středu do Chlumce

Po dramatickém postupu v Zápech přisoudil los Klokanům jako soupeře pro 3. kolo MOL Cupu třetiligový Chlumec nad Cidlinou. Stejně jako Zápy, tak i Chlumec hraje Českou fotbalovou ligu společně s rezervou Bohemians. Ta už má za sebou utkání na zdejším stadionu, kde si připsala první výhru v soutěži (2:0). Chlumec navíc ve druhém kole poháru přešel přes prvoligovou Příbram (2:1), když rozhodující gól padl v nastaveném čase. O víkendu v ČFL Chlumec zvítězil na hřišti pardubické rezervy (3:1) a nachází se na osmé příčce tabulky.

Čtvrteční trénink v Uhříněvsi
Čtvrteční trénink v Uhříněvsi
Nejlepším střelcem mužstva je s pěti góly Bastin. O jeden zásah méně má Tomáš Labík. Pilířem obranné řady je mladý obránce Jakub Havel. V mužstvu spolu s ním jsou i další mladí hráči jako Roman Čáp, Dominik Koubek a devatenáctiletý Jan Novotný.

Třetiligový celek analyzoval asistent trenéra Jakub Káš: "Odráží se od standardních situací a poctivě běhají. Na rozdíl od ostatních třetiligových celků se snaží presovat. Teprve uvidíme, zda s tím vyrukují i proti prvoligovému týmu. Vzadu mají vysoké hráče, hrají jednoduše nahoru. Proti našemu béčku hráli v rozestavení 3 - 4 - 3."

Čtvrteční trénink v Uhříněvsi
Čtvrteční trénink v Uhříněvsi
Klokani mají do utkání jednoznačný cíl, který předeslal Jakub Rada: "Chceme za každou cenu postoupit. Bude to klasické pohárové utkání. Nakonec je jedno, na koho narazíme. Takové zápasy jsou vždy nepříjemné, o čemž jsme se přesvědčili v Zápech. Bude to hodně podobné, ale ne lehké."

Zápas v Chlumci nad Cidlinou se hraje ve středu od 16:00. Hlavním rozhodčím bude Miroslav Zelinka. Na čarách mu budou asistovat Jan Paták a Dan Vodrážka. O průběhu utkání budeme informovat na sociálních sítích. Po skončení zápasu shrneme nejdůležitější momenty v reportáži. Zpravodajství z utkání najdete na našich oficiálních profilech nebo pod hashtagem #CHLBOH. Základní cena vstupenky na utkání je 100 Kč. Ženy a senioři se na stadion dostanou za 70 Kč. Děti do 15 let mají vstup zdarma. Fanouškům doporučujeme vyrazit podpořit Klokany autem. U stadionu je dostatek místa pro parkování. Další jsou u koupaliště, které je vedle areálu. Občerstvení bude zajištěno. Dodržujte pokyny místních pořadatelů.