Chlumec rozhodl v závěru

Bohemians vypadli z MOL Cupu ve třetím kole.

Chlumec rozhodl v závěru

V Chlumci nad Cidlinou Klokani vyrukovali v brance s Valešem. Pozice halfbeků zaujali Havel s Bartkem. Útočné duo utvořili Ugwu s Puškáčem. Už v první minutě přišla první branka utkání. Centr do pokutového území Klokanů si našel domácí kapitán Jarkovský, který hlavou poslal domácí celek do vedení.

Před uplynutím první čtvrthodiny nařídil rozhodčí Zelinka po faulu Krcha penaltu pro domácí. Tomáš Labík si vzal míč, ale jeho ránu Valeš vyrazil a exekutor penalty dorážku nasměroval do tyče. Vedení domácích tak zůstalo jednobrankové. Valeš se předvedl i o chvilku později, když vytáhl na rohový kop nepříjemnou ránu na přední tyč.

FK Chlumec nad Cidlinou - Bohemians Praha 1905
FK Chlumec nad Cidlinou - Bohemians Praha 1905
Na opačné straně Puškáč našel přesně Vodháněla, jenže jeho ránu zablokovali na malém vápně clonící obránci. Navýšit své vedení mohli domácí. Čáp se hnal sám na branku Klokanů, ovšem Valeš úmysl vystihl a skvělým zákrokem míč vyrazil pryč. Vzápětí se protáhl do šestnáctky Ugwu a nabil Radovi, jehož ránu zablokoval obránce.

Další střelecký pokus si připsal Keita, ale jeho střelu chlumecký gólman Petr vyrazil a domácí vyrazili do protiútoku. V šestnáctce Klokanů střílel Bastin, ovšem Valeš balon nadvakrát lapil.

FK Chlumec nad Cidlinou - Bohemians Praha 1905
FK Chlumec nad Cidlinou - Bohemians Praha 1905
Do druhé půle naskočil Záviška, který měl i velkou šanci. Keita potáhl míč po levé straně a přihrál pod sebe, na zadní tyči se do balonu opřel Záviška, ale branku domácích bohužel minul. Chlumec se na polovině Klokanů ozval až po dvaceti minutách druhého poločasu.Na Bastinovu střelu si Valeš počkal a bez problémů chytil.

Čtvrthodiny před koncem se už Klokani radovali, když se po rohovém kopu prosadil Vodháněl, který vyrovnal.

Bohemians poté sevřeli domácí celek, ale vyloženou šanci si nevytvořili. Tři minuty před koncem pak protiútok Chlumce vyřešil Bastin gólovou střelou na zadní tyč, čímž vrátil svému týmu vedení.

Klokani tak v poháru končí, když vypadli ve třetím kole.