V pondělí do města automobilů

Béčko Klokanů bude hrát o body až v novém týdnu.

V pondělí do města automobilů

Rezerva Klokanů si na svůj zápas počká až do pondělí, kdy míří do Mladé Boleslavi. Bohemians v posledním utkání ztratili tři body s Jabloncem v posledních minutách, neboť dvakrát inkasovali a v tabulce si nepolepšili. Mladá Boleslav je aktuálně na deváté příčce, přičemž na Bohemians má náskok jediného bodu. Středočeši v posledních zápasech přestali bodovat. Naposledy vyšili naprázdno na hřišti Zbuzan (1:2), ale i předtím v Jablonci (1:3). Naposledy celek z města automobilů bodoval v polovině září, když zvítězil po penaltovém rozstřelu s Teplicemi.

Nejlepším střelcem mužstva je Jan Dohnalík s pěti brankami. Zdatně mu sekunduje Jan Král, který má jen o jednu branku méně. Do zápasů už zasáhli i mladíci Rashid Alhassan, Michael Hönig a sedmnáctiletý David Pech.

Zápas rezerv Mladé Boleslavi a Bohemians se hraje v areálu Městského stadionu v pondělí od 13:00. Hlavním rozhodčím bude Michal Urban. Na čarách mu budou asistovat Tomáš Tesař s Václavem Němcem. Zpravodajský servis bude tradičně k dispozici na sociálních sítích. Najdete ho na našich profilech a pod hashtagem #MBLBOH.