Rozhodl druhý poločas

Rezerva jede z města automobilů s porážkou.

Rozhodl druhý poločas

Za rezervu nastoupil v Mladé Boleslavi i útočník Keita. Úvodní šanci si vytvořila Bohemka. Ogiomade uháněl sám na branku, ale vybíhající gólman Mikulec hostujícího záložníka vychytal a uchránil Boleslav od inkasovaného gólu.

Po půlhodině hry se Klokani radovali. Po pravé straně unikl Ogiomade, předložil míč Nátrovi, který neměl problém poslat Bohemku do vedení.

Krátce před poločasem domácí srovnali, když Ladrova střela mířila od břevna do sítě.

FK Mladá Boleslav B - Bohemians Praha 1905 B
FK Mladá Boleslav B - Bohemians Praha 1905 B
Hned v úvodu druhé půle na popud asistenta na pomezí nařídil hlavní rozhodčí pokutový kop pro domácí. Provazník pak proměněnou penaltou poslal Boleslav do vedení. Uběhlo jen pár minut a hlavní rozhodčí nařídil další penaltu pro domácí tým. Míč si vzal Ladra a navýšil vedení Boleslavi. Vzápětí se dvakrát prosadil Auer . Nelítostná dvacetiminutovka Boleslavi pokračovala, když Ladra zkompletoval hattrick.

Poté ale utekl domácí obraně Begič, naservíroval míč Osmančíkovi, který vstřelil druhý gól Klokanů. Následně se šťastně prosadil Dohnalík, který vsítil sedmou branku Boleslavi.

Deset minut před koncem zahrávali Bohemians pokutový kop, který bezpečně proměnil Begič. V závěru se po tečované střele radoval z osmé branky Dib. Klokani tedy prohráli v Mladé Boleslavi do tabulky žádné body nepřipíší.