Změna v realizačním týmu

Do Ďolíčku přichází jako asistent Erich Brabec.

Změna v realizačním týmu

S příchodem nového trenéra Luďka Klusáčka doznává změn také realizační tým Klokanů. U prvního týmu končí v roli asistenta Dalibor Slezák.

Novým asistentem Luďka Klusáčka bude Erich Brabec. Trojnásobný mistr ligy nakoukl také do seniorské reprezentace a zahrál si mimo jiné v Rusku nebo Turecku. V Bohemians působil jako obránce v roce 2014, v zimě pak odešel do Liberce, kde ukončil aktivní hráčskou kariéru. "Na angažmá v trenérské roli v první lize se nesmírně těším, ale zároveň k němu mám velký respekt. Věřím ale, že spolupráce s Luďkem bude šlapat a jako celý tým budeme úspěšní," řekl pro klubový web nový asistent.

Dalibor Slezák tuto roli zastával od ledna 2012, kdy se stal asistentem Pavla Medynského. Svou misi u áčka Bohemians tak končí po necelých osmi letech. "Slezimu za jeho dlouholeté působení u A-týmu rozhodně musíme poděkovat. Žádnou rozlučku s ním ale nechystáme, protože Dalibor v Bohemce nekončí. Naopak zůstává a v tuto chvíli s ním nadále počítáme v rámci klubu," doplnil ke změně ředitel Bohemians Darek Jakubowicz.