Béčko přivítá Přepeře

Klokani se představí v neděli dopoledne. 

Béčko přivítá Přepeře

Béčko Klokanů jako první tým v letošním ročníku třetí ligy odjelo ze Zbuzan s bodovým ziskem. Nebýt nařízené penalty v nastaveném čase, mohli svěřenci Vladimíra Hrušky vézt i tříbodové vítězstvím. Povzbuzení Klokani se už chystají na další domácí duel, v němž budou soupeřem Přepeře. Tým z oblasti Českého ráje aktuálně drží osmou příčku tabulky, přičemž právě na třinácté Klokany má tříbodový náskok. Za zmínku rozhodně stojí výhra v Liberci (4:1), s Teplicemi (4:1) a v minulém kole nad Mladou Boleslaví (3:1).

V kádru najdeme některé mladé hráče Mezi ně patří Marinko Kvesic, Nicolas Hlůže a Vojtěch Venc. Nejvíce branek má na svém kontě Marek Volf, když se trefil hned šestkrát. V těsném závěsu za ním je Jan Díl se čtyřmi brankami.

Zápas Bohemians s Přepeřemi se hraje v neděli v Uhříněvsi v 10:15. Hlavním rozhodčím bude Lukáš Raplík. Asistovat mu budou Zdeněk Šimek s Jaroslavem Bednářem. O nejdůležitějších momentech utkání budeme informovat na sociálních sítích na našich profilech, ale vše najdete i pod hashtagy #BOHPRE a #nebuduchybet. Po utkání rezervy rozhodně směřujte do Ďolíčku, kde Klokani svedou boj s Opavou (15:30).