Jednoznačné vítězství Klokanů

Bohemians po krásných gólech porazili Přepeře.

Jednoznačné vítězství Klokanů

Proti Přepeřům naskočili v základní sestavě i Ugwu, Bederka a Vondra. Na lavičce náhradníků už byl Havlena. Aktivnější byl v prvních minutách sice hostující tým, ale výraznější šanci si nevytvořil. Bohemians dokázali střelecké pokusy blokovat, tudíž gólman Kouba mohl zůstat v klidu. Za Klokany zahrozil Ugwu, který si od rohového praporku navedl míč na střed za šestnáctku, ale jeho ránu obrana Přepeř srazila na rohový kop. Ten zahrával Buneš na Václavíka, avšak hlavička obránce Klokanů letěla mimo branku.

Bohemians Praha 1905 B - FK Přepeře
Bohemians Praha 1905 B - FK Přepeře
Po nedorozumění v obraně Klokanů střílel po zpětné přihrávce z hranice šestnáctky Volf, jenže branku Kouby přestřelil. Krátce před pauzou se radovali Klokani, když se Osmančík parádní ránou trefil přesně k tyči.

Ve druhé půli Klokani vedení navýšili. Ugwu byl faulován a Bohemians zahrávali přímý kop. Exekuce se ujal Bederka, který nádhernou ránou přidal druhý gól Klokanů.

Výborný zákrok předvedl i brankář Kouba, když vyrazil ránu z přímého kopu. V závěru napřáhl ke střele střídající Le Tuan, který nádhernou trefou do šibenice přidal třetí gól. Bohemians zvládli domácí duel a Přepeře porazili.