Derby čeká i rezervu

Klokani se v neděli střetnou s Duklou.

Derby čeká i rezervu

I před rezervou Klokanů je souboj s pražským celkem. Bohemians v neděli dopoledne cestují do Jirn, kde svá domácí utkání hraje Dukla Praha. Ve velmi vyrovnané tabulce dělí oba celky tři místa, ale pouze jediný bod. Dukla v letošní sezoně zažila bláznivý zápas v Brozanech, kde brzy prohrávala o dvě branky, ale ještě do poločasu duel otočila (3:2). Dále doma rozstřílela Pardubice (5:1), vyhrála v Teplicích (5:1), padla v Chlumci nad Cidlinou (2:4) a nezaslouženě prohrála ve Velvarech (1:4).

Brankářskou jedničkou mužstva je Jan Šťovíček. Nejlepším střelcem mužstva je s pěti brankami Ondřej Ullman. Celek Dukly se potácí se zdravotnimí trablemi. Kvůli zranění v posledních zápasech nenastoupil Tomáš Kott, který už nastoupil i ve druhé lize za první tým Dukly. Naposledy se do hry nedostal ani čtyřgólový Tomáš Lauko, který se rovněž potácí s problémy.

Derby mezi Duklou a Bohemians se hraje v neděli od 10:15 na hřišti v Jirnech. Hlavním rozhodčím bude Viktor Kožár. Asistovat mu budou Viktor Paták s Františkem Šlapákem. Na sociálních sítích budeme informovat o zásadních momentech duelu. Všechny příspěvky najdete pod hashtagem #DUKBOH.