Přípravný duel proti pražské Dukle

Klokani se v pátek postaví exligovému týmu.

Přípravný duel proti pražské Dukle

Podzimní ligová část je již minulostí a týmy už mají za sebou první odvety proti svým sokům. Na ty další si budou muset počkat, neboť na řadu přichází další reprezentační přestávka. V té čeká Klokany přípravný duel proti pražské Dukle, dnes už druholigovému celku. Tým z Julisky se v tabulce nachází na druhé příčce se čtyřbodovou ztrátou na Pardubice. Svěřenci trenéra Romana Skuhravého v těžké cestě za postupem skolili Brno (2:1), Hradec Králové (2:0), Ústí nad Labem (3:2) a nedávno v pohledném utkání i Líšeň (4:2). Naopak bodové ztráty přišly po utkáních v Pardubicích (1:3), Chrudimi (2:3) a naposledy i Varnsdorfu (1:1).

Spolu s brněnskou Zbrojovkou patří útok Dukly k nejlepším v rámci druhé ligy. Na tom se podílí zejména Lukáš Holík se šesti góly a forvard Vojtěch Hadaščok, jenž vstřelil pět gólů. Čtyři branky vstřelil Daniel Tetour a tři Filip Hašek, který na Julisce hostuje právě z Bohemians. V týmu najdeme i dalšího odchovance Klokanů. Je jím mladý vlasatý středopolař Štěpán Krunert. Defenzivní řady vyztužil zkušený obránce Piroch. Dlouholetou brankářskou oporu Filipa Radu nahradil Matúš Hruška.

Čtvrteční trénink v Uhříněvsi
Čtvrteční trénink v Uhříněvsi
Přípravné utkání se hraje v pátek od 13:30 v Libčicích nad Vltavou. Zpravodajský servis bude k dispozici na sociálních sítích. Najdete ho na našich oficiálních profilech a pod hashtagem #DUKBOH. Pokud pojedete na utkání z Prahy, zastavte se v PVA Letňany, kde bude od 12 hodin probíhat autogramiáda vybraných hráčů Bohemians.