Kategorie U14 remizovala s Rapidem Vídeň

Svěřenci trenéra Lillinga remizovali s rakouským velkoklubem

Kategorie U14 remizovala s Rapidem Vídeň

Kategorie U14 (chlapci r.2006) se v pátek vydali do Vídně na přípravné utkání s místním Rapidem. Součástí akce byla i prohlídka nově postavené arény. Den po utkání byla na programu návštěva Aqualandu Moravia a po ní odjezd zpět do Prahy.

Rapid Vídeň - Bohemians Praha 1905 3:3 (1:1)

Branky Bohemians: 5.Rosenvald, 45.Černý, 47.Kubica.
ČK: 74. Lička (Bohemians).
Bohemians Praha 1905: Sládek (41.Ráž) – Hájek (41.Ho), Holub, Tichý (41.Jurák), Sejkora (50.Lička) – Rosenvald (41.Kubica), Demmer, Novotný (41.Záboj), Herák (60.Rosenvald) – Šimr, Drahovzal (41.Černý).

Hodnocení trenéra Martina Lillinga:

"Perfektně zorganizovaná akce, domácím patří velký dík za to, jak se o nás starali. V samotném utkání jsme měli na dosah vítězství nad rychlostně výborně připraveným týmem, jehož přechod do útoku a přepínání útok – obrana - útok se tady v této kategorii v podstatě nevidí. Naši hráči se tempu hry velmi rychle přizpůsobili a ukázalo se, že jsme schopni hrát ve vysoké intenzitě po celý zápas. Posledních 5 minut jsme dohrávali po vyloučení o deseti, ale i tak jsme se stále hnali za vítěznou brankou. Věřím, že si kluci výkon přenesou i do posledního mistrovského utkání s Hradcem."