Vítězství rezervy vystřelil Köstl

Bohemians měli několik šancí a slaví tři body.

Vítězství rezervy vystřelil Köstl

Za rezervu do posledního utkání nastoupili i Köstl, Bederka a Vondra. Jako první zahrozili právě Bohemians. Na pravé straně vystihl rozehrávku hostů Vrána, individuálně pronikl do šestnáctky a hledal Osmančíka, jenže před ním odkopl míč pryč obránce Zelenka.

Další šanci měli Klokani ze standardní situace po faulu na unikajícího Vránu. Středopolař Buneš našel přesně lahůdkovým centrem Osmančíka, jehož hlavička proletěla kousek nad břevnem. Hosté odpověděli Keplovou hlavičkou, která letěla mimo.

Bohemians Praha 1905 B - FK Pardubice B 1:0 (1:0)
Bohemians Praha 1905 B - FK Pardubice B 1:0 (1:0)
Po dvaceti minutách Buneš od rohového praporku nádherným centrem našel nabíhajícího Köstla, který parádní hlavičkou poslal Klokany do vedení. O chvilku později Buneš napřáhl ke střele ze střední vzdálenosti, ovšem brankář Hrnčíř balon lapil. Další rohový kop zahrával znovu Buneš a ve vápně byl faulován Bederka, načež hlavní rozhodčí nařídil pokutový kop. Exekuce se jal Buneš, avšak hostující brankář střelu vyrazil.

O vyrovnání se snažili hosté. Ránu Sokola skvěle vyrazil Kouba. Před pauzou mohl vedení po přihrávce Le Tuana navýšit Nátr, ale krajního záložníka skvěle vychytal Hrnčíř.

Bohemians Praha 1905 B - FK Pardubice B
Bohemians Praha 1905 B - FK Pardubice B
Ve druhé půli mohl druhou branku přidat Osmančík, avšak Hrnčíř míč za svá záda nepustil. Následně se do protiútoku hnal dravě Vrána, vyslal do jasné šance Osmančíka, ale i tentokrát vytasil další fantastický zákrok hostující gólman. Bohemians si šance vytvářeli i nadále. Střídající Ogiomade vymotal svého strážce, jenže ránu na zadní tyč vyrazil Hrnčíř. Hosté sice v závěru dostali mír do sítě, ale asistent rozhodčího signalizoval ofsajd zakončujícího hráče.

Bohemians tedy zvládli poslední utkání podzimu, když zvítězili nad Pardubicemi.