Získej rukavice Patrika Le Gianga

Pomoz malému Matiaskovi v nerovném boji.

Získej rukavice Patrika Le Gianga

V dobročinné aukci můžete získat rukavice Patrika Le Gianga, ve kterých čaroval v brance proti Příbrami. Malý Matiasko se od svého narození nemůže těšit ze života jako ostatní, chybí mu sací i hltací reflex, nedokáže sedět ani chodit. Jeho stav mu umožňuje pouze ležet. V břiše má dodnes zavedenou hadičku, přes kterou ho matka krmí. "Matiasko si vyžaduje celodenní opatrování. Je třeba ho pravidelně krmit přes hadičku v bříšku, věnovat se mu a rehabilitovat," vysvětluje milující matka Iveta těžkou zdravotní situaci. Finanční situace rodiny je velmi složitá. Ačkoliv malý Matiasko podstupuje rehabilitace, tak výsledky se zatím nedostavují: "Dokážeme vyžít i z mála, dokonce chodíme i na rehabilitace do Dunajskej Lužnej."

Jedinou nadějí jsou soukromé rehabilitace v centru Adeli, které by mu umožnily alespoň sedět a jíst. Jedna procedura ovšem vychází na 4000 €, přičemž Matiasko by potřeboval alespoň čtyři. O pomoc rodina žádala nespočetkrát: "Byli jsme v televizi i na různých internetových portálech, kde lidé vybírají peníze pro rodiny, které se nachází v podobných situacích. Zatím nám nikdo nepřispěl. Jindy se vyberou tisíce Euro během několika týdnů," zoufale hovořil smutný otec. "Neztrácíme naději a věříme v dobré lidi," dodávají odhodlaní a milující rodiče malého Matiaska.

Své příhozy pište do komentářů u fotky na tomto odkazu. Pokud chcete vyjádřit Matiaskovi pomoc i bez zapojení se do aukce, můžete přispět na účet 4171399093/0800.