Z Hané se vracíme s bodem

Ve druhé půli Olomouc srovnala krok a týmy si body rozdělily. 

Z Hané se vracíme s bodem

Proti Olomouci vyrukovali Klokani i s Nečasem na hrotu útoku. Po pár minutách to byli právě Bohemians, kteří zahrozili. Havel se proháčkoval po pravé straně, ale jeho střelu Mandous skvěle vyrazil na rohový kop. Ten rozehrával Podaný centrem do šestnáctky na Jindřiška, avšak kapitán Klokanů hlavou mířil o malý kousek vedle levé tyče. Po dvaceti minutách se ozvali domácí. González napřáhl ke střele ze střední vzdálenosti, ovšem Le Giang famózně vyškrábl míč na rohový kop.

Na opačné straně udeřili Klokani. Centr Podaného sklepl Nečas pro Vacka, jehož hlavička se odrazila od tyče, ovšem na správném místě byl Havel, který procpal míč do sítě a Bohemians vedli.

SK Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905
SK Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905
Sigma se snažila o vyrovnání. Z pravé strany postupoval k brance González, ale Le Giang skvěle vytěsnil balon do bezpečí. V nastaveném čase ještě Vacek roztáhl hru doprava na Nečase, ale útočník Klokanů pálil mimo branku. Bohemians si tedy odnesli do kabin jednobrankový náskok.

Po návratu z kabin se řítil vpřed Nečas, který přihrál Vodhánělovi, jenž mu míč vrátil. Forvard Klokanů chtěl dostat míč skrz gólmana Mandouse, který ho lehce podrazil, ale pokutový kop se nepískal. Na druhé straně střílel Falta, ale Le Giang míč vyrazil mimo branku.

Záhy se ujal autového vhazování na vlastní obranné polovině Podaný a rozehrál ho na vlastního brankáře. Ten byl při zpracování atakován Faltou, který vyrovnal stav duelu.

SK Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905
SK Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905
O chvilku později mohli domácí vést. Zahradníček přihrál od brankové čáry pod sebe na Gonzáleze, který byl sám v prostoru penaltového puntíku, ale svoji střelu nasměroval do břevna, od nějž se míč odrazil, následně ho odkopl do bezpečí Hůlka. Vzápětí se před Le Giangem zjevil v šanci González, ale střílel vedle pravé tyče hostující branky. Sigma byli aktivní a výsledek chtěl otočit Vepřek, ale trefil levou tyče branky Le Gianga. Udeřit mohli Klokani, ale Nečasovu přihrávku těsně před Hronkem odklidil do bezpečí vracející se obránce.

Žádný z týmů se již gólově neprosadil, takže poslední utkání letošního roku skončilo remízou.