Uprostřed týdne proti Jablonci

Klokani vyzvou přední tuzemský celek.

Uprostřed týdne proti Jablonci

V polovině týdne Klokani odehrají druhé utkání v základní skupině Tipsport ligy. Soupeřem bude severočeský Jablonec, který v sobotu prohrál s Příbramí (1:3). V lize se Klokani s Jabloncem střetli na jablonecké Střelnici hned v úvodním zápase FORTUNA:LIGY. Úspěšnější byl tehdy Jablonec, který slavil tři body po dvou trefách Matouška.

Do středečního duelu již nezasáhne obránce Tomáš Břečka, který přestoupil do turecké Kasimpasy. V týmu skončil i obránce Tsurikov, jenž kvůli zdravotním problémům od letního příchodu nezasáhl do hry. Zpět do Slavie zamířil po konci hostování Sýkora. Po roční pauze naskočil poprvé do utkání i obránce Štěpánek. Do sobotního utkání nezasáhli zdravotně indisponovaní záložníci Považanec s Kratochvílem.

Začátek zimní přípravy 2020
Začátek zimní přípravy 2020
Utkání Tipsport ligy mezi Bohemians a Jabloncem se hraje ve středu od 13 hodin na Xaverově v Horních Počernicích (ODKAZ ZDE). V přímém přenosu můžete zápas sledovat na stanici Nova Sport 1. O průběhu budeme informovat na sociálních sítích. Veškeré příspěvky najdete pod hashtagem #JABBOH.