Těsná prohra s Jabloncem

Klokani několikrát trefili brankovou konstrukci, ale branku nevstřelili.

Těsná prohra s Jabloncem

Hned v úvodních minutách po skrumáži ve vápně Bohemians musel být ošetřován Vaníček a Klokani hráli v deseti lidech. Jablonec přesilovku využil, když se střelou na zadní tyč prosadil Chramosta.

Po čtvrthodině hry defenziva Jablonce odvrátila centr od rohového praporku. Míč sebral Záviška a vypálil, ale Hanuš si skokem k tyči poradil s jeho pokusem. Klokani zatlačili svého soupeře a šli za vyrovnáním. Ze střední vzdálenosti krásně vypálil Vaníček, ovšem brankář Jablonce famózním zákrokem balon vyrazil.

Na druhé straně střílel z podobné vzdálenosti Jovovič, jenže Valeš skokem ránu zneškodnil. V závěru první půle zahrál Vaníček přímý kop na Jindřiška, který ovšem branku netrefil. Do kabin se tak šlo za jednobrankového náskoku Jablonce.

FK Jablonec - Bohemians Praha 1905
FK Jablonec - Bohemians Praha 1905
Zkraje druhé půle si Klokani vytvářeli šance. Ránu Keity vyrazil Hrubý a za pomoci obránců Jablonec přežil i Puškáčovu dorážku hlavou. Chvilku poté zakončil razantní hlavičkou Köstl, jenže tu zastavilo břevno. Následně uháněl vstříc brance Keita, avšak svoji prudkou ránou orazítkoval břevno. Krásnou akci předvedli o chvilku později Klokani. Krásný pas poslal před branku Podaný, obránce stáhl na přední tyči pohybem Pulkrab, ale Keita na míč nedosáhl.

Bohemians byli po pauze jednoznačně lepší, ale branku nevstřelili a s Jabloncem prohráli.