Před soustředěním proti Příbrami

Klokani zakončí své účinkování v Tipsport lize.

Před soustředěním proti Příbrami

Anglický týden uzavřou Klokani duelem s Příbramí. Toto utkání bude zároveň poslední v rámci letošního ročníku Tipsport ligy. Příbram prozatím odehrála ve skupině jediné utkání. V sobotním odpoledni si poradila s Jabloncem (3:1). Oba ligové duely těchto týmů jsou již minulostí. V úvodu podzimu Klokani nedotáhli nadějný obrat a u Litavky prohráli (2:3). V listopadu pak již pod vedením nových trenérů přetlačili klub ze středu Čech a slavili vítězství (1:0) po brance Krcha.

Příbram se během podzimní části propadla až na samé dno tabulky, takže od začátku přípravy udělala v kádru několik změn. Proti Klokanům už v sobotu nevyběhnou Martin Zeman, Marek Kodr, Roman Květ a brankář Marek Boháč. Forvard Marek Polidar se na úvod přípravy hlásil na Spartě, kam přestoupil v průběhu podzimu. K Plzni se připojil Marko Alvir, kterou skončilo hostování ze západu Čech. Příležitost dostávají mladíci Josef Obdržal, Denis Budínský, Jan Vokřínek a Denis Gabriel. Kádr posílil zkušený krajní obránce Lukáš Pazdera. Z Teplic přestoupil útočník Martin Jindráček. U Litavky pak hostují hradecký Filip Zorvan s ostravským Jakubem Šašinkou. Jako poslední přišli do týmu turečtí fotbalisté Erdi Sehit s Aydinem Yilmazem.

Páteční trénínk již s Matějem Pulkrabem
Páteční trénínk již s Matějem Pulkrabem
Utkání Příbrami s Bohemians se hraje v sobotu od 10:30 hodin na Xaverově v Horních Počernicích (ODKAZ ZDE). I třetí duel Klokanů v Tipsport lize bude vysílat v přímém přenosu stanice Nova Sport 1. O průběhu utkání vás budeme informovat na sociálních sítích. Sledujte naše oficiální profily, nebo příspěvky s hashtagem #PRIBOH.