Jasné vítězství nad Příbramí

Do sítě Středočechů se trefili Puškáč, Hronek a Šmíd.

Jasné vítězství nad Příbramí

Do utkání vstoupila aktivněji Příbram. K ráně ze střední vzdálenosti se odhodlal Sehit, ale Le Giang míč vyrazil. Z následného rohového kopu se do zakončení prodral Pazdera, ovšem brankář Bohemky balon vyškrábl na tyč a stav duelu byl nadále bezbrankový. Na druhé straně se na branku hnal Nečas, obešel Kočího a vystřelil. Avšak brankář Příbramí zvládl ještě ve skoku střelu rukavicemi ztlumit a balon odkopl do bezpečí Cmiljanovič.

1.FK Příbram - Bohemians Praha 1905
1.FK Příbram - Bohemians Praha 1905
Následně se už Bohemians radovali. Dlouhý pas si nádherně zpracoval do pohybu Vaníček, od brankové čáry našel přesně Puškáče, jenž razantní střelou k tyči nedal Kočímu šanci a poslal Klokany do vedení.

Příbram mohla srovnat. Díl se chopil míče a přihrál pod sebe na Sehita, jehož přízemní střela o kousek minula levou tyč branky Klokanů. Poté zahrozila Bohemka. Po pěkné kombinační akci byl s míčem na rohu malého vápna osamocený Nečas, jenže střelu na bližší tyč Kočí zneškodnil. Příbram se mohla radovat po rychlém protiútoku, ale Pazdera orazítkoval za hranicí šestnáctky břevno. První poločas tak skončil za jednobrankového vedení Bohemky.

Chvilku po pauze napadal Hronek váhajícího brankáře Vantrubu a přidal druhý gól Klokanů. Vzápětí si na centr naskočil Šmíd a hlavičkou zvýšil náskok svého týmu.

1.FK Příbram - Bohemians Praha 1905
1.FK Příbram - Bohemians Praha 1905
V modročerném hrající Bohemians měli ještě několik zajímavě rozjetých akcí. V závěru se podruhé prosadil Hronek a přidal čtvrtý gól. Tipsport ligu tedy Bohemka zakončila jasnou výhrou nad Příbramí.