Druhý duel na soustředění hrajeme v úterý

Klokani tentokrát vyzvou ukrajinský SC Dnipro-1.

Druhý duel na soustředění hrajeme v úterý

Po dvou dnech tréninkových dávek je před Bohemians druhé přípravné utkání v rámci soustředění. V úterý změří síly s ukrajinským SC Dnipro-1. Mužstvo z Dněpropetrovsku se nachází v dvanáctičlenné tamní nejvyšší soutěži na osmé příčce a živí naději posunu do Skupiny o titul. Klokani se před necelými třemi lety utkali s Oleksandrijí (1:1), která hraje stejnou soutěž a je na pátém místě.

Ukrajinský celek zvládl v podzimních osmnácti zápasech nasbírat hned šest červených karet. S Oleksandrijí dohrával tým dokonce bez dvou vyloučených hráčů. Mužstvo v zimní pauze posílil argentinský záložník Francisco Di Franco z Karpat, posledního týmu tabulky. Do obrany přišli Andriy Tsurikov z Jablonce a Lucas Taylor z Estorilu.

Páteční trénink v Turecku
Páteční trénink v Turecku
Utkání SC Dnipro-1 s Bohemians se hraje od úterních 15:30 českého času. Pokud bude k dispozici živý stream, tak o něm budeme informovat na sociálních sítích. Sledujte naše oficiální profily a hashtag #KLOKANIVTURECKU2020. Utkání shrneme v reportáži na webu a nabídneme vám i pozápasové reakce.