Chceme vyhrát s pokorou a úctou

Počínání týmu U16 zhodnotil Roman Bednář.

Chceme vyhrát s pokorou a úctou

V české divizi dorostu U17 ztrácíte na lídra tabulky pouhé tři body a soutěží procházíte poměrně hladce. Přičítáte úspěchy i kvalitám žákovských soutěží?
Ve vývoji hráčů určitě hraje roli jakou soutěž hrají v žákovských kategoriích , určitě bych ale neřekl, že procházíme hladce. Soutěž je pro nás velice náročná. Co se týče silové stránky a adaptace na starší kategorii.

Vaši hráči nastříleli bezkonkurenčně nejvíce branek (96). Na čem kluci musí ještě zapracovat?
V útočné fázi jsme poměrně silní, stále ale máme občas problém se zakončením, zapracovat musíme na mezihře. Zároveň i na defenzivě s ohledem na další náročnější soutěže.

Jaké cíle si kladete na jarní sezónu?
Myslím, že každý v týmu si dal individuální cíl, ale hlavně ten týmový, a to je pokusit se soutěž vyhrát . Se vší pokorou a pracovitostí.

Máte v plánu doplňovat kádr o nové hráče?
Určitě ano. Takové věci se dějí i během sezony, kdy se snažíme doplňovat tým kvalitními posilami.

Jak bude probíhat zimní příprava, účastníte se nějakého zajímavého turnaje?
Postoupili jsme do skupinové fáze MVM (Memoriál V. Marečka). Takže o dobré přípravné zápasy máme postaráno. Minulou sezónu nás potkalo spoustu zranění , tudíž příprava jako taková je k tomu přizpůsobena. Děláme vše proto, aby kluci byli hlavně zdraví a mohli se jak fotbalově, tak osobnostně zlepšovat a jednou mohli za Áčko Bohemky nastupovat .