V generálce proti Mladé Boleslavi

Do Ďolíčku přijede obměněný kádr Středočechů.

V generálce proti Mladé Boleslavi

V sobotu čeká Klokany závěrečný test před startem jarní části FORTUNA:LIGY. Odpoledne do Ďolíčku dorazí Mladá Boleslav, s níž už se v letošní sezoně Bohemians střetli dvakrát. Po jasné domácí červencové výhře (3:0) odpověděli Středočeši rovněž domácím úspěchem (2:1). V zimní přípravě se Mladá Boleslav zúčastnila Tipsport ligy. Po vítězství v základní skupině zamířil tým trenéra Jozefa Webera na Maltu. Po semifinálové výhře (5:0) nad Dunajskou Stredou následovalo finále s druholigovým Brnem. Mladá Boleslav uspěla po penaltovém rozstřelu a radovala se z triumfu. V přípravě i celek z města automobilů porazil Vlašim (3:0) a remizoval (0:0) s maltským Hibernians.

Mužstvo Mladé Boleslavi doznalo během přestávky několik personálních změn. Do Plzně se vrátil záložník Pavel Bucha. Univerzál Ladislav Takács odešel do pražské Slavie. Forvard Marie Mešanovič hostuje v tureckém Kayserisporu. A ruský útočník Nikolaj Komličenko přestoupil do Dynama Moskva. Středočeši tak přišli o nejlepšího ligového střelce minulé, ale i této sezony. Navíc se na Maltě zranil středopolař Marek Matějovský, když si přetrhl levou Achillovu šlachu, a tak ho čeká několikaměsíční pauza.

Bohemians - Mladá Boleslav 3:0 (3:0)
Bohemians - Mladá Boleslav 3:0 (3:0)
Generálka Klokanů na ligu proti Mladé Boleslavi se hraje v sobotu od 14:30 hodin v Ďolíčku. Permanentkáři mají vstup zdarma. Pro ostatní návštěvníky platí jednotné vstupné 50 Kč. Otevřen bude pouze hlavní vstup z ulice Vršovická, od nějž se dostanete na hlavní tribunu (sektory A1-A5), ale i do kotle (sektor B). Sektory C a D zůstanou pro tento duel uzavřeny. Před utkáním můžete navštívit i muzeum na ochozu hlavní tribuny, které bude otevřeno pro veřejnost. K dispozici bude i rozšířená nabídka občerstvení (prdelačka, jitrnice, jelítka).