Béčko rozstřílelo Kladno

Hattrick vstřelil Osmančík a trefili se i Le Tuan, Peričevič a Václavík.

Béčko rozstřílelo Kladno

V šestém přípravném utkání se Klokani utkali s divizním Kladnem. V brance nastoupil dorostenec Kořán. V záloze pak vedl útočné akce Novák. V hostující sestavě byl exKlokan Václav Kalina. 

Bohemians Praha 1905 B - SK Kladno 7:3 (1:2)
Bohemians Praha 1905 B - SK Kladno 7:3 (1:2)
Tempo zápasu již od úvodu diktovala Bohemka. Převahu zúročil po deseti minutách Osmančík, jenž utekl všem obráncům a svůj únik zakončil chladnokrevně technickou střelou na zadní tyč. Zelenobílí nadále bavili pohlednými kombinacemi, jimž chybělo jen přesné zakončení. Po standardní situaci se tak z ojedinělé šance radovali z vyrovnávací branky hosté z Kladna.

Trpěliví Bohemians i po gólu svírali svého soupeře v kleštích na jeho obranné polovině. Tlak ovšem gólové razítko nedostal. Minutu před poločasovou pauzou přišla druhá standardní situace hostů, kteří ji využili a po první půli vedli.

Do druhého poločasu naskočili Le Tuan s Peričevičem. Prvně jmenovaný se po pár minutách na hřišti za šestnáctkou příliš nerozpakoval a krásnou střelou srovnal. Uběhla pouze další minuta hry, když se ze strany hnal na branku Peričevič, jenž se trefil přesně na přední tyč a otočil výsledek. Vzápětí bylo znovu srovnáno, když na střelu o břevno byl Kořán krátký.

Bohemians Praha 1905 B - SK Kladno 7:3 (1:2)
Bohemians Praha 1905 B - SK Kladno 7:3 (1:2)
Standardní situaci ale zužitkovali i Klokani, když jim vedení vrátil přesnou hlavičkou Václavík. Za dalších šest minut se nádherně prosadil opět Le Tuan. Své pověsti nakonec dostál i Osmančík, který dalšími dvěma góly zkompletoval hattrick.

Svěřenci trenéra Vladimíra Hrušky si tak připsali další vysokou výhru. V sobotu je čeká generálka v Benešově (10:00) na jarní část České fotbalové ligy.