Sbírka #KLOKANIKLOKANUM pokračuje

Ještě dnes máte možnost přispět na pomoc Austrálii.

Sbírka #KLOKANIKLOKANUM pokračuje

Při dnešním utkání s Karvinou máte stále možnost podpořit sbírku #KLOKANIKLOKANUM, kterou organizuje klub a Družstvo fanoušků Bohemians. Přispět můžete několika způsoby. Nápoje v Ďolíčku rozléváme do zálohovaných kelímků. Pokud kelímek věnujete vhozením do tzv. Bednyho bedny, nebo si ho odnesete domů, nevyzvednutá záloha poputuje na konto pomoci. Ve fanshopu pak můžete zakoupit samolepku a připínací placku. Produkty stojí 50 Kč a výtěžek také věnujeme Austrálii. Stále také zbývá několik samolepek vlastnoručně podepsaných od člena DFB s členským číslem 001 Ivana Trojana. Podepsaná samolepka je za 100 Kč. Samolepky i placky můžete objednat také v našem oficiálním e-shopu www.fanshopbohemians.cz. Přispět můžete také přímo na účet DFB 2800027999/2010 pod variabilním symbolem 19052020.

Sbírka odstartovala v utkání se Slavií a dnešním dnem bude ukončena. Ve středu 3. března pak oznáníme celkovou částku, kterou předáme potřebným skrze vybranou organizaci v Austrálii. Slavnostní předání šeku do rukou zástupce Australské ambasády proběhne před utkáním s Teplicemi v pondělí 16. března.

Jako příjemce daru jsme vybrali Bushfire Emergency Wildlife Fund. Zoos Victoria, nezisková organizace, která v Austrálii sdružuje tři zoologické zahrady včetně té v Melbourne, zřídila tuto speciální sbírku na pomoc ohroženým druhům zvířat a jejich životnímu prostředí zasaženému požáry. Vybrané peníze půjdou jednak na urgentní veterinární péči a jednak na podporu vědeckého výzkumu, jenž bude zaměřen například na stanovení vhodné náhradní výživy pro přeživší zvířata, která oheň připravil o přirozené zdroje potravy.

Jménem Bohemky vám všem srdečně děkujeme za pomoc. Celou kampaň s námi můžete sdílet pod hashtagem #KLOKANIKLOKANUM na sociálních sítích. Bohemka je víc, než jen fotbal. My všichni jsme Bohemka!