Hráči na hostování v zimní přípravě

Přinášíme vám souhrn statistik zapůjčených hráčů.

Hráči na hostování v zimní přípravě

Během zimní přípravy se zvýšil počet hráčů, kteří z Ďolíčku zamířili na hostování. Koubka s Filipem Haškem doplnili Záviška, Fryšták, Vondra, Rada a Vrána.

Matěj Koubek - mladý útočník naskočil za Jihlavu do jedenácti přípravných duelů, v nichž nastřílel sedm branek. Stal se tak vůbec nejlepším střelcem týmu. Koubek se trefil proti Podbrezové, Benešovu, Vlašimi a Znojmu, které nasázel hattrick.

Filip Hašek - ofenzivní záložník nastoupil proti Klokanům v utkání základní skupiny Tipsport ligy. Branku si připsal proti Jablonci, Vlašimi a Chrudimi. V zimním turnaji přidal i asistenci na gól Ullmana, když Dukla zdemolovala Příbram (6:0).

Jan Záviška - Pravonohý univerzál naskočil za Bohemians v Tipsport lize. Připsal si i jednu asistenci. Poté naskočil do přípravných duelů za B tým, v nichž dal gól Neratovicím a hattrickem sestřelil Vltavín. V jarní části bude bude působit ve Vlašimi, za kterou v zimní přípravě vstřelil gól Štěchovicím.

Tomáš Fryšták - Dvaatřicetiletý brankář odešel na hostování do druholigového Sokolova. Zatím stihl odchytat v přípravě dva zápasy. Nejprve si připsal čisté konto proti Chomutovu (6:0) a následně jeho tým remizoval se Žižkovem (3:3).

Jan Vondra - Levý krajní obránce odešel do Sokolova v polovině února a nastoupil do šesti zápasů.

Jakub Rada - Zkušený středopolař opustil Klokany teprve v závěru února. Za Votroky už stihl dát dva góly proti Chlumci nad Cidlinou.

Michal Vrána - rychlonohý záložník byl na testech ve Vlašimi od začátku ledna a v týmu trenéra Daniela Šmejkala bude hostovat půl roku.