Ve Zlíně opět vítězně

Tři body vystřelili dvoubrankový Pulkrab a Vaníček.

Ve Zlíně opět vítězně

Proti Zlínu se vrátil do základní sestavy Krch. Od začátku naskočili i Vaníček se Šmídem. Už v páté minutě měli domácí k dispozici přímý kop z velmi dobré pozice. Pár metrů za šestnáctkou si vzal exekuci na starost Čanturišvili, jenže trefil pouze zeď. S následnou dorážkou si poradil Le Giang.

Po uplynutí první čtvrt hodiny Vodháněl prostrčil míč Vaníčkovi, který přihrál pod sebe před branku na Pulkraba a forvard Klokanů poslal na přední tyči přesnou střelou Klokany do vedení.

Po dvaceti minutách nastal velký návrat Martina Dostála, který vystřídal Bartka a připsal si první start v této sezoně.

A Klokani se prosadili i podruhé. Hůlka pronikl do šestnáctky Zlína a přesně našel před brankou Vaníčka, který zamířil přesně k levé tyči, čímž zvýšil náskok.

FC Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905
FC Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905
Jenže za další dvě minuty Jiráček od brankové čáry adresoval do velkého vápna Klokanů přihrávku Simerskému, jenž přesnou střelou pod břevno snížil. Do kabin se tak šlo za jednobrankového náskoku Bohemians.

Zlínští hráči se hned od začátku druhého poločasu snažil zatlačit Klokany před vlastní branku a vytvořit si šanci ke srovnání skóre. Bohemians ovšem bránili velmi pozorně a domácí celek do ničeho nepouštěli. Po hodině hry prolétl míč celou šestnáctkou Klokanů, zmocnil se ho Čanturišvili a prudce vypálil na přední tyč. Brankář Le Giang skvěle míč vyrazil na rohový kop.

FC Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905
FC Fastav Zlín - Bohemians Praha 1905
Následně zahrával Jindřišek standardní situaci v blízkosti rohového praporku. Sražený centr si intuitivně našel Pulkrab a vrátil Klokanům dvoubrankové vedení.

Čtvrtou branku Bohemky mohl po centru Schumachera vsítit Nečas, ale bohužel branku přestřelil. Na opačné straně se prosadil Jawo a snížil na rozdíl jediné branky.

Závěrečnému tlaku Zlína se Bohemians ubránili a vezou si veledůležité tři body.