Hráči "A" týmu na trénincích mládeže

Mládežníci si zatrénovali s prvoligovými fotbalisty. 

Hráči "A" týmu na trénincích mládeže

V minulém týdnu navštívili hráči A týmu tréninky všech našich mládežnických kategorií. Hráči se tak v dané věkové kategorii zapojili do tréninkové jednotky, nebo pomohli trenérům. Účast Jakuba Nečase, Michala Šmída a Daniela Köstla potěšila naše nejmenší klokánky, kteří ještě trénují v hale. Naopak Jakub Podaný, Antonín Vaníček, Lukáš Hůlka, Jiří Bederka či Patrik Le Giang navštívili tréninky nejstarších kategorií.

Celou akci si pochvaluje i David Bartek, který tento nápad zorganizoval: "Dojmy jsou skvělé. Nosil jsem ten nápad v hlavě už dlouho a po domluvě s panem Pletichou jsme tuto akci rozjeli. Akce má především přinést propojení A týmu s mládeží. Mám z toho upřímně velkou radost. Myslím si, že pro kluky všech věkových kategorií je přínosné, když na trénink přijde nějaký hráč A týmu. Oni se s ním seznámí a zatrénují si s ním."

"První odezva ze strany trenérů mládeže i našich hráčů je velmi pozitivní. Mládežníci mají možnost si zatrénovat s prvoligovými hráči. Poznat je osobně a ukázat jim, co už se naučili. Okouknout něco z jejich dovedností, pokusit se je v budoucnu napodobit a dostat se tak do prvního týmu Bohemians,“ uzavřel hodnocení šéftrenér mládeže Josef Pleticha.