Přehled o hráčích na hostování

Přinášíme vám souhrn o našich hráčích ve druhé lize.

Přehled o hráčích na hostování

Matěj Koubek - naskočil za Jihlavu do zápasu proti Třinci až na závěrečné minuty. Během jeho pobytu na hřišti se již skóre neměnilo, a tak si Jihlava na úvod jara připsala tři body za výhru (2:0).

Filip Hašek - nastoupil za Duklu do utkání na Žižkově v 63. minutě, ale obratu se svým týmem nedosáhl. Dejvický tým si odvezl porážku (2:5) a o smazání manka na postupové příčky bude usilovat v dalších zápasech.

Tomáš Fryšták - odchytal za Baník Sokolov celé utkání na hřišti Zbrojovky Brno. Inkasoval jediný gól z kopačky Šurala, který se nakonec ukázal jako rozhodující. Jeho tým měl v zápase několik šancí na srovnání, ale žádnou neproměnil. Sám Fryšták se vyznamenal skvělým zákrokem proti hlavičce Fouska.

Jan Vondra - byl v základní sestavě Baníku Sokolov proti Brnu. Útočnou podporou připravil šanci Kopřivovi, který ovšem střílel mimo. Z Brna tak Sokolov odjel bez bodů.

Jakub Rada - zkušený středopolař odehrál ve středu zálohy za Hradec Králové celé utkání. Votroci remizovali s Líšní (1:1).

Jan Záviška - odehrál v základní sestavě Vlašimi hodinu proti Pardubicím. Jeho tým prohrál s lídrem druhé ligy nejtěsnějším rozdílem (0:1).

Michal Vrána - vystřídal po hodině hry Jana Závišku a odbyl si si premiéru v soutěžním utkání za Vlašim. Se svými spoluhráči ovšem vyrovnat proti Pardubicím nedokázal.