Roušky Bohemians

Přečtěte si odpovědi na nejčastější dotazy.

Roušky Bohemians

Množí se nám dotazy na roušky, proto se je pokusíme zodpovědět hromadně tady.

1. Kdy budou roušky v prodeji?
Od výrobce máme zprávu, že veškerý materiál je připravený, vytištění, nastříhaný. Nejzdlouhavější je kompletace. Výrobce navýšil kapacitu švadlen a vyrábí i o víkendech. Roušky tak očekáváme každým dnem. Informaci o zahájení prodeje zveřejníme obratem po naskladnění zde na našem Facebooku a webových stránkách klubu.

2. Jak bude rouška vypadat?
Vizuál roušky Bohemians najdete na přiloženém obrázku. Jedná se o návrh, finální produkt se může mírně lišit.

3. Kolik bude rouška stát a co z prodeje podpoříte?
Roušky našim fanouškům nabídneme neziskově. Rouška bude stát 129 Kč a z prodeje nevznikne žádný zisk, naopak do zakázky klub ukládá desítky tisíc. Jedná se čistě o výrobní náklady ve výši 100 %.

4. Jak můžu roušku zakoupit?

Jediná cesta bude prozatím na dobírku přes náš e-shop. Bohužel máme uzavřenou prodejnu a nelze roušku distribuovat jinak. Varianta zaslání zdarma přes Českou poštu naráží na problém s výběrem peněz. Jakmile prodejnu budeme moci otevřít, obnovíme osobní odběr.

5. To musím zaplatit ještě poštovné?

Ano, bohužel. Nicméně odhadujeme, že roušky se budou prodávat po více kusech v jedné zakázce, takže se náklady rozmělní. Navíc k vybraným položkám nabídneme dopravu zdarma. Tímto způsobem se zbavíte poštovného a navíc podpoříte Bohemku nákupem dalších suvenýrů. Klub v tuto chvíli pomoc potřebuje a tato cesta je nejjednodušší.

6. Bude omezený počet roušek k objednání?

Abychom zabránili hromadnému skupování, nastavíme horní limit. S ohledem na početnější rodiny to bude 8 ks v jedné objednávce.

7. Jaké jsou produktové informace k roušce?
Na e-shopu už je položka umístěna. V popisu produktu najdete vše potřebné.

8. Můžu si roušku nějak zarezervovat?

Žádné rezervace na roušky nepřijímáme a v první fázi to nepovažujeme za nutné. Roušku půjde objednat na e-shopu jako běžné zboží. V momentě uvedení do prodeje bude k dispozici několik stovek kusů. Průběžně budeme sledovat prodejnost a v případě mimořádného zájmu zahájíme další výrobu.

#SPOLECNETOZVLADNEME