Bohemians vs. Dejvické divadlo

Klokani se chystají na virtuální zápas proti partě Ivana Trojana.

Bohemians vs. Dejvické divadlo

Současná koronavirová situace má celosvětový dopad na všechny sféry a odvětví. Prázdnotou zejí divadelní scény i fotbalové stadiony. Brána Ďolíčku je omotána řetězem a těžko odhadnout, kdy jí projdou první fanoušci, aby zasedli na svá oblídená místa a opět sledovali prvoligový fotbal.

Proto Bohemians ve spolupráci s Dejvickým divadlem připravují netradiční virtuální utkání mezi fotbalisty a herci. A vy si můžete na toto představení zakoupit vstupenku do virtuálního Ďolíčku, kde tenhle mač vypukne 26. dubna v 17:00. Se vstupenkou získáte unikátní přístupový kód na stránku, kde v den výkopu najdete speciální video s herci a fotbalisty v netradičních rolích a také se dovíte výsledek utkání.

Bohemians Praha 1905 vs. Dejvické divadlo.
Bohemians Praha 1905 vs. Dejvické divadlo.
A pozor, tenhle virtuální souboj se týká i příznivců obou stran. Pokud se hlásíte k Bohemce, kupujte vstupenky do sektoru A, B a C. Sektor hostů necháváme příznivcům divadla. Základní vstupenka stojí 105 Kč, ale můžete kupovat i virtuální VIP Silver, kterých je 333 ks a stojí 333 Kč. Taky máme v Ďolíčku polstrovaná sedadla VIP Gold za 1 905 Kč. Za VIP vstupenku získáte stejný kód, ale lepší pocit, že jste pomohli více. Počet vstupenek není omezený. Čím více chcete věnovat, tím více jich kupte. VIP vstupenky najdete v sektoru A4.

A teď to nejdůležitější. Vybrané peníze se následně rozdělí a pomůžou v této době podpořit Bohemians, Dejvické divadlo a skrze nový nadační fond Bohemians poputují také Nemocnici Na Františku. Její výběr byl jednoduchý, právě zde ordinují kluboví lékaři Klokanů.

Akcionáři Bohemians pak přišli s nabídkou, že zdvojnásobí částku, která připadne na podporu našeho klubu. Pokud tedy pro Bohemians vybereme 100 tisíc korun, akcionáři dalších 100 tisíc korun navýší.

Tak kupujte vstupenky a virtuálně na viděnou za dva týdny, tradičně v neděli v pět.

> VSTUPENKY <