V neděli všichni zpět na svých místech

Poslední dubnovou neděli čeká Klokany speciální zápas.

V neděli všichni zpět na svých místech

Bohemians se již týden připravují v tréninkovém areálu za omezených podmínek po skupinkách. A o tomto víkendu je čeká první duel po dlouhé pauze. Nepůjde ovšem o klasický ligový boj, nýbrž virtuální. V derby se Bohemians postaví celku z Dejvic. Nepůjde ovšem o pražskou Duklu, ale herce z Dejvického divadla. Klokani ukáží své umění v oboru herectví. Naproti tomu se soupeř pustí do fotbalových fines a dalších cvičení.

Proti svěřencům trenéra Luďka Klusáčka se postaví taková herecká esa jako Miroslav Krobot, Simona Babčáková, Hynek Čermák, Veronika Khek Kubařová a další. Chybět nemůže ani Ivan Trojan.

Na nedělní souboj se pilně chystá také Patrik Le Giang: "Většinou se na každé utkání připravuji stejně, protože je stejně důležité jako jakékoliv jiné. Tento zápas je ovšem opravdu speciální. Musel jsem se proto připravovat o to víc. Co se týče mé osobní přípravy, tak jsem si musel sáhnout na dno svých sil a ukázat, co ve mně je. Zapojil jsem do toho i hru na kytaru, ale uměním se to asi nazvat nedá (smích)."

Návrat k tréninku
Návrat k tréninku
Simona Babčáková z týmu soupeře se nechala slyšet, že má ambice usilovat o místo v kádru Bohemians. Gólman Patrik Le Giang její přesun ke Klokanům ponechal na samotných testech: "Simonu rádi mezi námi přivítáme, ale nejprve nám musí ukázat své kvality. Poté můžeme mluvit o tom, zda by se mohla k našemu týmu připojit a pomoci nám v ligových bojích."

Virtuální zápas Bohemians s Dejvickým divadlem je organizátory naplánován na oblíbenou vršovickou klasiku. Tedy na neděli od 17 hodin. Vstupenky můžete stále kupovat hned v několika cenových kategoriích na internetovém portálu Ticketportal. K videu se dostanete přímo na webu distributora vstupenek zadáním kódu, který je na vstupence. O samotném průběhu utkání budeme informovat na sociálních sítích. Vše na jdete na našich oficiálních profilech nebo pod hashtagem #BOHDD. 

Bohemka TV