Virtuální utkání skončilo remízou

Utkání můžete ze záznamu zhlédnout do 30. dubna.

Virtuální utkání skončilo remízou

Proti Dejvickému divadlu vyrukovali Klokani i s fyzioterapeutem Matějem Šenderou. Dejvický soupeř se mohl opřít o Ivana Trojana a početně zastoupené ženské pohlaví.

První slovo mělo Dejvické divadlo. Nádherným slalomem se přes protihráče prosadil Ivan Trojan, ovšem ve finální fázi ho zradil povrch a střílel mimo branku Patrika Le Gianga. O chvilku později vyrazila Simona Babčáková vstříc brance Bohemians, ťukla si míč s Lukášem Příkazkým, přesně zamířila a poslala svůj tým do vedení.

Zpočátku zakřiknutí Klokani se oklepali a svírali svého soka na obranné polovině. Dočkali se i srovnání, když obrovské penzum kreativní práce odvedl Martin Dostál, který byl i na konci celé akce a zařídil vyrovnání. Poté byla faulována Simona Babčáková. Míč si postavila sama, ale ona i poté Vladimír Polívka trefili pouze zeď. Vzápětí si pro dlouhý míč Šmída doběhl samotář Pulkrab a obdivuhodnou akcí otočil stav utkání ve prospěch Bohemians. Do kabin tak šli Zelenobílí s jednobrankovým náskokem.

Po přestávce nastoupil v brance Klokanů už Roman Valeš. Na jeho branku se řítil osamocený Trojan, ale gólman Klokanů předvedl reflexivní zákrok o rychlosti kulového blesku a udržel vedení pro Bohemians. Na straně Dejvického divadla Marta Issová vystřídala Veroniku Khek Kubařovou, která si jinak svým výkonem i mimo záběr kamer získala oči přítomných diváků. Právě Issová se po pár minutách na hřišti dostala do příležitosti a srovnala stav duelu na 2:2. Poté se míče jal David Bartek, vyměnil si přihrávku s Jindřiškem a přesnou střelou pod břevno rychle vrátil Klokanům vedení.

O srovnání se pokusil Příkazký. Jeho tvrdou ránu tečoval Schumacher a míč se odrazil od břevna za brankovou čáru a následoval rohový kop dejvického celku. Nervydrásající závěr nenechal klidného téměř jediného člověka v zaplněném Ďolíčku. Ovšem Hynek Čermák ukázal nadhled a nenechal se emocemi zneklidnit.

V samotném závěru se do dalšího průniku pustil Ivan Trojan. Napotřetí už byl úspěšný a se svým týmem slavil vyrovnání na konečných 3:3. "Chtěl bych se omluvit fanouškům Bohemky, že jsem slavil gól proti svému bývalému celku. Nechal jsem se unést emocemi," dodal v pozápasovém rozhovoru kapitán Dejvického divadla Ivan Trojan.

Pokud jste utkání neviděli v "přímém přenosu", můžete si ho do 30. dubna přehrát ze záznamu. Prodej vstupenek totiž pokračuje dále. A pokud jste zápas viděli a chcete podpořit tuto akci znovu, ani to není vyloučené. Z výtěžku bude kromě obou celků podpořena také Nemocnice na Františku a Herecká asociace.

Děkujeme všem fanouškům za dnešní návštěvu a projevenou podporu.