Nejbližší domácí zápasy bez diváků

Permanentky, vstupenky i akreditace jsou neplatné.

Nejbližší domácí zápasy bez diváků

Na následující utkání základní části FORTUNA:LIGY neplatí žádné permanentní vstupenky, vstupenky ani akreditace. Dle aktuálního vládního nařízení je současná povolená kapacita na sportovní akce 300 osob, a to včetně hráčů, realizačních týmu, organizačních a technických pracovníků, zástupců TV a médií. Vzhledem k tomuto opatření jsme museli vydat rozhodnutí o neplatnosti všech permanentních vstupenek, vstupenek a akreditací.

Na nejbližší domácí zápasy budou mít, kromě vedení domácího a hostujícího klubu, přístup v omezeném režimu postupně pouze obchodní partneři a držitelé VIP permanentek Gold a Silver. Žádáme proto všechny naše fanoušky, aby se nesnažili dostat na stadion jakýmkoliv způsobem a nevznikaly tak zbytečné problémy uvnitř Ďolíčku či v jeho okolí. Klub touto situací trpí stejně jako vy. Rádi bychom vás do Ďolíčku pustili všechny.

Zástupci sdělovacích prostředků musejí dle protokolu LFA zažádat na každé utkání o jednorázovou akreditaci nejpozději 24 hodin před výkopem. Pro takové žádosti máme také omezenou kapacitu a může se stát, že některé budeme odmítat. O novinářskou akreditaci žádejte na e-mailu petr.koukal@bohemians1905.cz, nezapomeňte uvést název redakce a vaši pozici (píšící, fotograf, TV reportér atd.).

Věříme ale, že bude následovat další rozvolňování vládních opatření a kapacita osob bude navyšována. Při dalším navýšení počtu osob na utkání počítáme s postupnou účastí dalších držitelů permanentních vstupenek. O přesné formě vás budeme včas informovat.

S tím je také spojena otázka případné kompenzace stávajícím permanentkářům. Tuto záležitost budeme řešit v návaznosti na to, kolikrát vám ještě budeme moci umožnit vstup na domácí zápasy v tomto ročníku. Zároveň ovšem registrujeme hlasy fanoušků, kteří kompenzaci požadovat nebudou. Toho si velmi vážíme, protože i přes znovuzahájení sezony se tato situace celého klubu výrazně dotýká a i touto formou podpory nám nesmírně pomáháte.