O2 TV Sport Pack pro fanoušky Klokanů

Zvýhodněný balíček pro permanentkáře, členy DFB či fanklubu.

O2 TV Sport Pack pro fanoušky Klokanů

FORTUNA:LIGA se téměř po čtvrt roce opět rozjíždí a její mediální partner O2 TV Sport ve spolupráci s Bohemians Praha 1905 přichází se speciální nabídkou pro fanoušky Bohemky. O2 TV Sport Pack na 3 měsíce je pro držitele permanentních vstupenek a členy DFB či fanklubu Zelenobílá republika za zvýhodněnou cenu 299 Kč (běžná cena 499 Kč). Zápasy je možné sledovat v jednu chvíli vždy na jednom zařízení (počítač, mobilní telefon, tablet, O2 TV set-top box).

Součástí balíčku jsou nejen exkluzivní kanály (O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis), ale také ČT Sport a Premier Sport. Kromě české nejvyšší soutěže tak budete moci sledovat také zápasy anglické Premier League. Balíček je nutné aktivovat nejpozději do 30. 6. 2020. Doporučujeme nenechávat jeho aktivaci na dobu těsně před začátkem zápasů, kdy mohou být aktivační servery přetíženy.

Všem registrovaným permanentkářům, kteří uvedli při koupi platnou e-mailovou adresu, jsme zaslali e-mailem jejich unikátní slevový kód. Stejně tak členům DFB a oficiálního fanklubu. Pokud jste svůj kód neobdrželi, zkontrolujte nevyžádanou poštu, případně se obraťte na e-mail martin.kurka@bohemians1905.cz.

JAK O2 TV SPORT PACK AKTIVOVAT?

1. Aktivaci začněte na www.o2.cz/sport-pack

2. Vyberte si tarif O2 TV Sport Pack 3 měsíce a stiskněte tlačítko Aktivovat.

3. Vytvořte si O2 TV účet zadáním svého e-mailu a zvolením hesla.

4. Po potvrzení registrace vašeho O2 TV účtu pokračujte v nákupním procesu až k části Platba a zde zaškrtněte políčko „Mám slevový kupón“.

5. Vložte slevový kupón (tedy váš unikátní 8 - 12 místný číselný kód) a svoji aktivaci a platbu dokončete.

6. Užijte si O2 TV Sport Pack 3 měsíce po celé období za zvýhodněnou cenu 299 Kč.