Tři body díky skvělému obratu po pauze

Klokani otočili stav utkání a podruhé v řadě vyhráli.

Tři body díky skvělému obratu po pauze

Od úvodu nastoupili i Pokorný s Novákem. Šanci Klokanů vypracoval Novák, když se hezky proháčkoval přes obránce a nahrál Musilovi, který ale pálil těsně vedle levé tyče. K vidění byl vyrovnaný boj a ani jeden z brankářů nebyl příliš v permanenci.

Bohemians Praha 1905 B - FC MAS Táborsko
Bohemians Praha 1905 B - FC MAS Táborsko
První šanci mělo Táborsko až po půlhodině hry. Tvrdou ránu Provazníka ovšem lapil u pravé tyče Kouba. Když už se zdálo, že první poločas skončí bez branek, tak hosté z ojedinělé akce udeřili. V závaru po standardní situaci se nejlépe zorientoval Dybala, který zařídil hostům těsný náskok do druhé půle.

Po přestávce vyměnili hosté kompletní deset hráčů a zachytili lépe úvod druhého poločasu. Velkou šanci ale měli Bohemians. Nátr uháněl sám na brankáře, jenž jeho střelu na zadní tyč vyrazil. Dobíhající Štěpánek se snažil dorážet, avšak přes brankáře Pecháčka míč neprocedil.

Klokany to ovšem nemuselo dlouho mrzet. Po faulu na Štěpánka v šestnáctce nařídil hlavní rozhodčí pokutový kop pro Bohemians. K exekuci se postavil Ogiomade a s přehledem srovnal stav utkání.

Bohemians Praha 1905 B - FC MAS Táborsko
Bohemians Praha 1905 B - FC MAS Táborsko
Zelenobílí byli aktivnější a převzali roli týmu, který udával tempo. Na hřiště se pak dostal po zranění i útočník Ugwu. Po pár minutách na hřišti si zaběhl za hostující obrannou linii, připravil si míč a střelou o tyč zajistil Klokanům vedení.

Náskok už Bohemka udržela a podruhé za sebou v Letní lize zvítězili.