Vstupenky na domácí utkání se Slováckem

Semifinále skupiny o Evropu před větší návštěvou.

Vstupenky na domácí utkání se Slováckem

Výhrou nad Jabloncem a konečným umístěním v první polovině tabulky získali Bohemians ještě jednu neviditelnou výhodu. Díky prvnímu utkání na hřišti našeho soupeře máme o týden delší šanci na další rozvolnění omezení. Zatímco dnes platí nařízení Ministerstva zdravotnictví o maximálně 500 lidech v jednom stavebně odděleném sektoru, v den naší odvety by to mohlo být již 1 000 lidí. V takovém případě by bylo možné v Ďolíčku uvítat až 1 575 lidí (25 % kapacity stadionu).

Pokud od této kvóty odečteme účastníky utkání, organizační personál, TV přenos, novináře a ostatní povinné služby, získáme k dispozici 1 350 míst pro fanoušky Bohemians. Každý sektor totiž musí mít zajištěný vlastní vstup, nouzový východ a sociální zázemí (WC s tekoucí vodou, občerstvení). Také smí být obsazena maximálně čtvrtina daného sektoru. Na tribuně A a C v Ďolíčku musí být každá druhá řada uzavřena, v přístupných řadách smí být využito vždy každé druhé sedadlo. Za těchto podmínek jsme schopni v Ďolíčku vytvořit tři samostatné sektory a to A, B+C a D.

Vstupenky budeme ze začátku distribuovat výhradně mezi permanentkáře Bohemians a to i v případné 3. vlně mezi majitele permanentky Základní, abychom jim nahradili neúčast v základní části. Před nimi však získají možnost i Premium návštěvníci utkání s Jabloncem. Vstupenky budou dostupné ve čtyřech vlnách.

Kdo může vstupenku získat:
1. vlna: Placené permanentky Premium (nevyužité na Jablonec)
2. vlna: Placené permanentky Premium všechny (i využité na Jablonec)
3. vlna: Placené permanentky Premium všechny + placené permanentky Základní všechny
4. vlna: Volný prodej nevyužité kapacity (pouze placené vstupenky, na permanentky se již nevztahuje)

Konkrétní termíny jednotlivých vln distribuce upřesníme ihned po očekáváném oznámení Ministerstva zdravotnictví. V případě vyčerpání kapacity na některou vlnu vůbec nemusí dojít.

Držitelé permanentek získají nárok na vstupenku na stadion, nikoliv na konkrétní tribunu a místo, které jim kvůli povinným blokacím nelze zaručit. Může se tak stát, že na majitele permanentky do sektoru A3 zbyde pro utkání se Slováckem vstup "pouze" do sektoru B+C nebo D. Zároveň upozorňujeme, že sektory budou vzájemně neprůchozí a uzavřené. Na Náměstíčko ani do fanshopu se ze sektorů B+C a D nedostanete a to ani po skončení utkání.

Sektorizace Ďolíčku:
Sektor A: Hlavní tribuna, vstup pouze hlavním vchodem 1 z ulice Vršovická, WC pod sektorem A1, dostupný fanshop.
Sektor B+C: Kotel a polovina tribuny u pošty, vstup pouze vchodem 3 od Dannerova parku, WC pod sektorem A5, nedostupný fanshop.
Sektor D: Polovina tribuny u pošty, vstup pouze vchodem 2 na rohu Sportovní/Vršovická, WC v sektoru, nedostupný fanshop.

Informace o termínech 1.-4. vlny a zahájení distribuce a také návod na získání vstupenky přineseme na klubovém webu i sociálních sítích ihned po konečném upřesnění.